Sziasztok, a postán felbontották a levelem és kilopták belőle azt, amit a barátnőm küldött nekem. Lehet valamit tenni? (tudásbázis kérdés)
Jól teszed.
És írásban tégy panaszt mindenképpen!!! Csak akkor keresik a felelősöket.
Van egy szám a posta honlapján. Ott van panaszkezelési menüpont.
Nemrégiben tettem panaszt, címzettként, sérült csomagok miatt, ill. egyebekben.
Kivizsgálták, levélben válaszoltak, az illetékest pedig kirúgták, mert nem csak ez volt a rovásán.
Ezt lehet tenni.
expasim postás, ő mondta, h csak és kizárolag tértvivevényesen azaz ajánlottam szabad feladni ilyeneket, mert ami simalevél, vagy elsőbbségi stb, az nem ellenőrzik.
az ajánlott az számitogépes rendszerben van benne.
volt, h rossz név és rossz cim volt a járatban, és a kulcstartot megkaptam, amit nem tudott kikézbesíteni...
hát ezt megcáfolnám....mert hiába lett ajánlva feladva a levelem amikor küldtem ami benne volt az hiányzott, persze a levelet az illető feladta!
és sajnos kedves fórumindító de nem tudsz semmit tenni, legközelebb okosabbak lesztek a barátnőddel
Semmit nem tehetsz..nem egy ismerősöm járt igy,nem tudod bizonyitani a dolgot,az a baj:(
Nagy értéket vettek ki belőle?
További ajánlott fórumok:
- Calcimusc oldatos injekció felbontott ampulla maradékával mit csináljak?
- A felbontott "löncshússal" mit lehet kezdeni?
- Van a fagyasztóban egy felbontott csomag hasábburgonya, ami 2010 decemberében jár le, de már jó ideje fel van bontva. Meg lehet ez sütni?
- Sterimar orrspray szavatossága felől érdeklődnék. Kb.másfél éve hogy felbontottuk, és nem tudom, használhatom-e még?
- A fél éve felbontott orrcseppet használhatom még?
- A bank felbontotta a szerződést.Értesítik a tulajdonost, ha árverésre kerül a ház?