A fél éve felbontott orrcseppet használhatom még? (tudásbázis)
Köszönöm, a szemcseppre is max. 25 fok az előírás. Megkérdeztem patikust, azt mondta 28-30 is bírja gond nélkül. (D-Ny fekvésű panel).
Orrcseppnél az az aggódásom tárgya ;-), hogy fél éve bontottam fel és 1 hétig használtam. De megnyugtatttál, köszönöm. Amit nem muszáj, nem dobok ki. Sem gyógyszert, sem ételt.
Én Nasivint használok néha, nem tartom soha hűtőben. Éppen náthából jövök ki, az elmúlt napokban használtam vagy 3-4-szer és még itt vagyok!
Szerintem amire max. 25fok van írva, azt nem kell 26 fokban sem hűtőbe tenni, jóvanaz szobahőmérsékleten. De én relatíve trehány vagyok ilyenekben, a "felbontás után 3 napon belül fogyassza el" kajákat is van hogy egy hétig eszem. 🤷♀️
Fél éve használtam az orrcseppet. Tájékoztató azt írja, max. 25 Co-on tárolható. Sehol nem írja, hogy felbontás után hűtőbe kell tenni. Most elkapott egy nátha, vagy nem tudom mi. Be van dugulva az orrom, fáj a fejem. Néha minimálisat ki tudom fújni. Használhatom ezt az orrcseppet? (Allergia gyógyszert és orrcseppet használok egyébként.)
Segítő hozzászólásokat előre is köszönöm. :-)
További ajánlott fórumok:
- Mi használható visszér ellen?
- Tablet, mire használható?
- Kislány hány éves korától használhat tampont?
- Mi használható a zoknik összefogására mosáskor?
- Terhesség alatt használhatok HOMEOPÁTIÁS orrcseppet?
- Sterimar orrspray szavatossága felől érdeklődnék. Kb.másfél éve hogy felbontottuk, és nem tudom, használhatom-e még?