Terhesség alatt használhatok HOMEOPÁTIÁS orrcseppet? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
23. hetes kismama vagyok.
Kérdésem a következő:
A nőgyógyászom azt mondta, hogy használhatom a Nasivint, mert helyileg hat.
Az interneten azt is olvastam, hogy nem javasolt.
Nekem a sós vizes cuccok semmit nem érnek, ha nem használok érösszehúzó hatású orrcseppet, szédülök, zsibbadok, nem kapok levegőt.
Valakinek valami tanács, ötlet, tipp???
Szia!
Az az egy baj van, hogy én az USA.ban élek,nem tudom lehet e pont ugyanezt kapni.. :(
Bár amint irtam nekem ez a sós viz most nagyon jó:)
Köszike azért!!!!
óvatos vagyok baba, nem használom:)
köszi neked is
szia:)
Köszike a választ!
2-3 napot nagyon szenvedtem , de azóta tökéletesen kitisztitja az orrom ez a sós viz, sőt még jobban is mint az orrcsepp...:))
Nagyon köszi! Puszi
Szia,
Homeopátiás cuccot elvileg használhatsz terhesség, szoptatás alatt is. Épp az a lényege, hogy nem árthat a babinak. De, ha az megnyugtat én végi használtam orrsprayt, és nem homeo-t, mert különben én se kaptam volna levegőt és semmi, de semmi baja nem lett a babámnak. Nekem a doki azt mondta,( a nőgyógyász) hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, az orrspay helyileg hat, nem a vérkeringésen keresztül. De azért váltottam egy másik márkára és egyre ritkábban kell használnom. Mostmár csak éjszaka fújok, ha nagyon muszáj.
Sziasztok!
lassan 3 hónapos terhes vagyok, viszont nagyon erős allergiám van. Minimum napi 3-4× használnom kell orcseppet különben nem kapok levegőt! :(
Kb 6 hónapja van ez igy, azóta napi szinten használom.
Ma voltam dokinál és megemlitettem neki...nagyon kiakadt!
Azt mondta már teljesen hozzászokott a szervezetem, úgy kell neki mint a drog...:(
Mondta, hogy árthatok vele a babának, szal hagyjam abba!
Ezzel nincs is gond, mindent a babiért!
Van nekem itthon homeopátiás orrcseppen, szerintetetek az is veszélyes?
Azt ájánlotta hogy használjak sós vizet, ehhez kell majd pár nap mig a szervezett átáll újra...
attól félek nem fog segiteni.
Nagyon rossz.... annyira bedagadnak az orromban a mebránok, vagy mi a nevúk, hogy semmi levegő nem megy át rajtuk...iszonyat rossz!
Allergiás gyógyszert alapban nem szedhetek :(
Valaki tud segiteni??
További ajánlott fórumok:
- Milyen homeopátiás szer használható kicsik alvásproblémájára?
- Valaki használt a terhessége alatt homeopátiás készítményt?
- Milyen homeopátiás készítmény használható fogzás esetén?
- Terhesség elején (4. hét) milyen orrspray-t alkalmazhatok biztonsággal? Sajnos a homeopátiás és tengeri sós változat nekem kevés.
- A fél éve felbontott orrcseppet használhatom még?
- Használt valakinek homeopátiás szer terhességi hányingerre?