A citromailemből eltűnt az összes levelem, és most azt írja ki, ha be akarok lépni, hogy átmenetileg nem elérhető. Feltörték? (tudásbázis)
...bocsanat de ezer jobbnal jobb fiokok elerhetok...miert pont a leg gagyibbat hasznalod?
regizz gyorsan egy .com-ra ne .hu-ra ennyi
Nekem jelenleg a gmail.com nem érhető el...
HOgy vannak ezzel más gmail.com-osok??
Nekem elérhető, nincs semmi gond vele, lehet, hogy csak túlterhelt a vonal, és van, akinél elérhető, van, Akinél nem...
De lehet, hogy szolgáltatófüggő is, mert van, amelyik minősége kifogásolható...
A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el! Gyere vissza később
nekemis ezt írja ki egész nap :(
Nekem anno volt citromail-es fiókom, de aztán belenyúltak és elvitték az összes bejövő levelem. Személyiségi jogokra hivatkozva nem adták ki az illetőt és nem is tettek ellene az üzemelztetők. Gyorsan ott is hagytam őket, törölve a fiókot. Ugyanazon a néven a gmailnél is csináltam egy fiókot, de ott is belenyúltak...
Hogy lehet, hogy bizonyos nevekből enged 2 felhasználót is? Így nyúltak bele a leveleimbe.:((
Nekem most pont elérhető, én az iwiwbe nem tudok jelenleg belépni...
Ide írj segítségért:
citromail@sanomabp.hu
Ha van másik e-mail címed...
További ajánlott fórumok:
- Be tudtok lépni a citromail-re?
- Ti hogyan oldanátok meg átmenetileg a teljes test tisztán tartását?
- Másnak sem működik most a citromail?
- Azért sem fizetek a Citromail fiókra, inkább átírtam...
- Mit tehet a dolgozó, ha a munkáltató átmenetileg a munkaszerződéstől eltérő munkakörben akarja foglalkoztatni, de ő ezt nem szeretné?
- Ha képet akarok feltölteni az iwiwre, napok óta azt írja, hogy karbantartás miatt, átmenetileg nem elérhető, nézzek vissza később. Mi a baj?