Ti hogyan oldanátok meg átmenetileg a teljes test tisztán tartását? (beszélgetés)
Jaj, ha tudom, hogy ez "pénzbírsággal" jár, msképp fogalmazok! :-)
Ezzen azonban ne múljon: küldök egy köteg ezrest!
Igazad van, ez kiment a fejemből, pedig olvastam.
És abban is igazad van, hogy az ilyesmiket - régen - már kisgyerekként illett megtanulni.
Valamikor csak meg kell tanulni! :-)
Én abban bízok, hogy a kérdező még csak alig-felnőtt. (És, mondjuk, ha a bojlertelenség egy kollégiumban érte, nincs kitől tanácsot kérnie, viszont van igénye arra, hogy tisztálkodjon.)
Gondolom, nekik van mosogatógépük, jakuzzijuk, bejárónőjük, mindenes ezermesterük, aki minden hibát azonnal elhárít. ;)
Szerintem ciki ilyen ALAPVETŐ, hétköznapi dologért fórumot nyitni. Tisztálkodást tanulni felnőtt fejjel?
Ismerek háztartásokat, ahol nincs lavór. Olyan személyeket is, akik még nem is láttak lavórt közelről.
Szerintem nem ciki megkérdezni valamit, ha tanulni akarunk.
Az viszont kicsit elszomorító, hogy ehhez az internet kell.
Oldottam meg már tisztálkodást úgy is, amikor csak törülközőm volt és hideg vizem, hogy beáztattam a vízbe a törülközőt, jól kicsavartam, letörölgettem a felsőtestem, kiöblítettem a törülközőt, hogy úból tiszta legyen. és haladtam vele tovább az "érzékenyebb" területekre. (Jobb híján megteszi... :-D)
Az a ciki, hogy ekkora feneket kerítesz egy kis átmeneti nehézségnek.
Amikor a férjemmel beköltöztünk az új házba 2 éves gyerekkel, karácsony előtt, tehát télen; kb. egy évig (na jó, lehet, hogy csak 10 hónapig) nem volt bojlerünk, mert nem lehetett olyat kapni, amilyet akartam. Volt gáztűzhely, fazék, lavór, szappan, szivacs. Nem emlékszem, hogy bárkitől is tanácsot kértem volna a tisztálkodásunkat illetően. (Igaz, volt kádunk, de azt csak hét végén „üzemeltük be”.)
Kánikulában csodákat tud tenni a nedves szivaccsal történő bőrtisztítás. Nem kell félni a „kőkorszaki” megoldásoktól!
Mit gondolsz régen mit csináltak, hogy oldották meg?
Szerintem, csak vicces kedvedben vagy.:)
További ajánlott fórumok:
- Kényes helyzet, TI hogy oldanátok meg?
- Hogyan oldanátok meg a bölcsikezdést és az új munkahely keresését?
- Kutya, mint családtag kontra munkavállalás.Hogyan oldanátok meg?
- Mit tehet a dolgozó, ha a munkáltató átmenetileg a munkaszerződéstől eltérő munkakörben akarja foglalkoztatni, de ő ezt nem szeretné?
- A citromailemből eltűnt az összes levelem, és most azt írja ki, ha be akarok lépni, hogy átmenetileg nem elérhető. Feltörték?
- Csípőfájdalom esetén van valami torna, ami átmenetileg segít?