Kényes helyzet, TI hogy oldanátok meg? (beszélgetés)
Én ezt nem így gondolom.
Az emberek önmagukat verik bilincsbe mindenféle tárgyakkal ,házzal ,akármikkel,épp ezért érzik úgy muszáj fejet hajtaniuk akárkinek,aki pénz ad a munkájukért.
De mindezért nem vonható felelősségre a munkáltató,nem igaz?:)
Én is csak azt tudom mondani,hogy ne érdekeljen a szemét főnököd,egy szikra lelkiismeret furdalásod ne legyen miatta,ha ott tudod hagyni mint eb a sz...
Ha összejön normális munka,ahol bejelentenek,megkapsz mindent ami megjár egy dolgozó embernek,akkor lépj úgy,ahogy az új munka megkívánja.A mostani főnököd meg örüljön,ha egy telefont elengedsz neki,hogy szakítsa meg a nyaralását,ha nem akarja,hogy a kócerája zárva legyen.Nem jófejségből dolgoztat téged ő sem ilyen feltételek mellet,és baromira tojik az érdekeidre.Tedd ezt Te is.Sajnos ilyen világot élünk ma,de erről nem az tehet,aki csak dolgozni szeretne.
párszor már kifogtam, nagyon személyi asszisztens személyét látta meg bennem
ááááá, az ilyentől ki tudnék rohanni a világból
Valószínűleg azért,mert kész tények elé állították most ,és nem számított erre,ezért van gondban.
A jobb munkahelyeken mindenki előre közli,ki mikor szeretne menni nyaralni,és nem két nappal előtte.
Ez is roppantul fer húzás volt a munkáltatótól.
Élmény volt, bye!
Kata, sok sikert!
na látod!! akkor mondd ezt meg nekik!!!
hidd el emberből vannak..legalábbis remélem:) mindenkire lehet hatni valahogy!! hiszen szerintem szeretnek..próbáld meg
ezért biztos nem rúgnak ki, ha őszinte leszel
itt volt hány ünnep,hosszú hétvége és nem tudtam elmenni a családhoz (ők vidéken laknak).A vasárnapokat utálom a legjobban, amikor belegondolok, h ilyenkor -normális esetben- az emberek otthon vannak v elmennek vhova, pihennek..
és még ironikusan megkérdezik a főnökék, mi nem megyünk nyaralni?
azért gondold meg:) ha tényleg! senki nem menne....
de mivel ez lehetetlen..szóval ördögi kör
ma örülhet az aki tud dolgozni, legyen az bármi!!
mert különben éhen hal, hajléktalan lesz és még onnan is kitiltják:(lásd aluljárók)de ez már más téma
szóval Kata helyében én megmondanám,hogy keresek másik melót, de maradok ,amíg nem találnak mást
Nem egyről beszélünk, mert szerinted úgy kéne beszüntetni, hogy nem megy oda senki dolgozni, de ez egyszerűen lehetetlen sajnos.
De nyilván Te is látod, hogy túl sok a ha. Tehát Kata gondoljon csak magára, hiszen vele sem foglalkoznak. És összetehetik a két kezüket, ha megvárja amíg visszajönnek a szabiról (már ha megkapja az állást).
tök egyetértek veled.
ezért is írtam, hogy én pl nem is tiltanám a netet.
egyről beszélünk!!!:)
nem szabadna,hogy így legyen!!!
gondold meg, ha senki nem menne feketén dolgozni, a munkáltatók kénytelenek lennének bejelenteni...de túl sok a ha..és ezt mi nem tudjuk megváltoztatni
sajnos!!!!
mert nézd meg mi van a normálisabb helyeken!! forradalom...
hiszitek , hanem , nekem sem jó h nem vagyok bejelentve. De akkor nem volt más választás,Vagy elfogadom vagy várok, várok , várok...
a csekkek meg jönnek, jönnek, jönnek..
További ajánlott fórumok:
- Kényes helyzet-hogy készüljek fel erre?
- Ti hogyan oldanátok meg átmenetileg a teljes test tisztán tartását?
- Hogyan kezeled a kényes kérdéseket, helyzeteket?
- Ti hogyan oldanátok meg, hogy jusson idő minderre?
- Hogy oldanátok meg az edzést egyedülállóként több műszak és kutya mellett?
- Ti ezt hogy oldanátok meg az egyetemi félévvel?