Ti hogyan oldanátok meg, hogy jusson idő minderre? (beszélgetés)
Ez volt az első normális hozzászólás!
Nem értem minek kell cseszteni a fórumokon mindenkit?!
Látom megint sok a tökéletes anyuka/nő.
Persze,arra van időd amire akarod.Ki lehet szakítani 20-30 percet naponta.Ha másképp nem akkor korábban fel kell kelni.
De a motiváció tényleg fontos.Legyen szó sportról, tanulásról, bármiről!
Sok sikert kívánok a fogyáshoz!
Nekem teljesen az jön le ezekből a fórumokból, hogy a környezetedben ezzel csesztet valaki hogy duci vagy, neked pedig eszed ágában sincs lefogyni, és ezért gyártod a kifogásokat hogy magad előtt is validáld hogy márpedig ez neked nem megy. Nem kötelező ám mindenkinek sportosnak és fittnek lennie, teljesen rendben van, ha jól érzed magad ahogy vagy. Akik szeretnek azok ducibban is szeretni fognak, akiket meg egy ilyen külsőség zavar, azok akkor sem szeretnének igazán, ha lefogynál.
Ha viszont tényleg le akarsz fogyni akkor sürgősen keress valami belső motivációt, mert anélkül soha a büdös életben nem fog sikerülni (tapasztalat :D). Ha pedig lesz motivációd, akkor mindegy hogy nem bírsz egyhuzamban egy órát edzeni, vagy csak napi 15 perced van rá, igenis nyomni fogod. Hajrá, én így a sokadik fórum után is drukkolok hogy vagy sikerüljön elindulnod ezen az úton, vagy el tudd engedni a témát!
Hajnali kelès,kora reggeli hàzimunka,főzès stb,amikbe akàr a gyereket is be lehet vonni,aztàn ott az egèsz dèlutàn szabadidős dolgokra.
Viszont ha valakinèl màr megvan a napi rutin,szerintem nagyon nehèz abbòl kizökkenni ès ùjba kezdeni.
Nem nyitnék hetente 2-3 fórumot a fogyásról, hanem helyette elkezdenék valóban edzeni.
Attól, hogy beszélünk róla, még fogyni nem fogsz!
Időbeosztással.
Amúgy arra van időd amire akarod, hogy legyen.
Pl kevesebbet netezel, kevesebbet pasizol. Amennyi időd ezzel felszabadul, az bőven elég az edzésre.
További ajánlott fórumok:
- Kényes helyzet, TI hogy oldanátok meg?
- Ti hogyan oldanátok meg átmenetileg a teljes test tisztán tartását?
- Hogyan oldanátok meg a bölcsikezdést és az új munkahely keresését?
- Kutya, mint családtag kontra munkavállalás.Hogyan oldanátok meg?
- Hogyan oldanátok meg ezt a szituációt?
- Hogy oldanátok meg az edzést egyedülállóként több műszak és kutya mellett?