Másnak sem működik most a citromail? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Be tudok lépni a levelesládába,de semmit sem sikerül megnyitni,és törölni sem tudok.Nem reagál semmire:OO Mi lehet a baj?
Én írtam a citromail@sanobabp. hu e-mail címre a freemailomról, de MAILER-DAEMON jött válaszul. Azaz cím ismeretlen.
1. Nálam már régebbóta fennál egy olyan próbláma, hogy hiába olvasom el az új leveleimet, mindig ott marad egy:1-es, hogy olvasatlan, de amikor belépek, látható, hogy nincs egyetlen egy olvasatlan levelem sem, elég idegesítő. Ez ügyben már írtam nekik régebben, de nem reagálták le.
2. Aztán egy időben az volt, hogy hiába írtam be a nevemet és a jelszavamat, mindig azt írta ki, hogy hibás név vagy jelszó én meg kaptam a frászt, hogy soha többé nem tudok belépni a citromailembe:(
3. Később engedett belépni, de kb. 4hete, ha rákattintok, hogy BEÉRKEZETT LEVELEK és netalántán megnyitja a menüt, amikor levlet szeretnék olvasni, kidob a citromail egy reklámfelületre, ami citromailos, de egyszerűen kiesek a póstafiókomból, újra be kell lépnem névvel jelszóval, de továbbra sem tudom elolvasni a leveleimet. Nagyrészt reklám, hírlevél szemét, de épp egy osztálytalálkozót szervezek és így ez most nagy probléma, hogy nem tudom használni, hiszen fontos lenne.
Tehát az 1-es probléma és a 3-as is továbbra is fennál, ráadásul még hibabejelentő levelemet sem fogadták, hogy mi lehet a baj és miért nincs kiírva a citromail főoldalára az számomra REJTÉLY és nagyon szomorú, hiszen ennyire semmibeveszik a felhasználóikat, akikkel rengeteg reklámot elolvastatnak, miközben szegény felhasználók, a póstafiókjukban vannak és ilyen módon nem mondhatják, hogy számomra ingyenes a felhasználás.
Nekem nem ez a gondom, hanem az, hogy minden nap jön egy új, gondolom, vírus lehet, Behívóparancs című e-mail, törlöm, majd azt látom, hogy ott van a beérkező levelek közt, és lehetetlen törölni, de minden nap jön...
Szerintem, ne nyissa meg senki, akinek ilyen levél jön a citromon...
Mint egy parazita, amitől nem lehet szabadulni...
csupán személyes adatok.
A bankkártyádra is kíváncsiak lesznek
Én reggel néztem jó
Ja tor-pedo, ez tuti átverés
Sziasztok !
Mi baj lehet, ha nevet,címet és születési dátumot kérnek?
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni, hogy kapott-e valaki a citomail-on levelet Hollandiából, hogy sok eurót nyert és különböző adatokat kérnek.
Szerintetek érdemes rá válaszolni?
csináljatok egy gmail fiókot
A beállításnál lesz olyan, hogy fiók importálása. Megmondjátok , honnan kell és bizakodjunk a sikerben.
Az a baj, hogy így még segítséget kérni sincs értelme mert valószínű, hogy dolgoznak rajta ha ennyiünknek rossz.
Pedig eddig nagyon kevés rossz tapasztalatom volt de azt hiszem ezek után mégis aktiválom amit a nathez kaptam.
De nekem fontos lenne, hogy megnyissa!!!
Hát ezt nem hiszem el!
További ajánlott fórumok:
- Másnak sem működik a facebookja?
- A citromailemből eltűnt az összes levelem, és most azt írja ki, ha be akarok lépni, hogy átmenetileg nem elérhető. Feltörték?
- Ha citromail-es vagy most be tudsz lépni? Nekem nem sikerül.
- Másnak sem működik az üzioldala?
- Miért van az, hogy egy honlap nem jön be, de rajtam kívül mindenki másnak működik?
- Másnak sem működik a kalóriabázis oldal?