Eltűnt a lány pár randi után (beszélgetés)
Barátnőm nincs, mint leírtam, szakítottam Vele. Azt meg végképp nem értem, hogy miből gondolod, hogy nekem bármi feljebb állna...
Azt kertem a fórumozóktól, hogy írják le tapasztalataikat, amit néhányan meg is tettek.
ne lovagolj ennyit a témán, mert ez elég szánalmassá fog válni.
A saját élmények nem a te eseted magyarázatai lesznek, csak lehetségesek. Több példa is jött, ezek mind okok. Beleunt, kiábrándult. De ennek tudta nélkül is megtanulhatnál tovább lépni.
ezt most én nem értem... :) Lehet nincs rá magyarázat, de az is lehet, hogy valaki elmeséli a saját élményeit, amit válaszként elkönyvelhetek, és nem foglalkoztat tovább a dolog.
A hozzászólások között ilyeneket is találtam, amiket nagyon köszönök!
Nem léptél tovább,mert érdekel miért tette.Egyébként nincs magyarázat,vagy kérdezd meg tőle.
A férfiak miért lépnek le szó nélkül?Ezt a nők sem tudják...
en azt nem ertem, ha otthon hazudsz a parodnak, a csaj hazudik a pasijanak, miert evidens, hogy egymassal oszintek vagytok? nem voltatok egy par, sem semmik egymasnak. velemenyt kertel. ha egy no szoban, irasban flortol egy pasival, elmeletben elvezi ki a szexualis fantaziat, a gyakorlatban alig volt valami, akkor az van, hogy otthon hianyoztak a dolgok vagy az ujdonsag varazsa vitte flortbe, de nem voltal nala igazan palya, mert akkor mar ezerszer elment volna veled normal szexekre. es meg akkor sem lenne 'jogod' barmit elvarni tole, mert mindketten mellekvaganyon szorakoztatok csak
ha a miert erdekel, akkor ez van. nem voltal neki palya igazan, nem erezte ugy, hogy barmit is kene mondania, egyszerubb volt lerazni es ennyi
Kérlek ne húzd fel magad. Amit írtál értettem, sőt tudtam is, a férfiak is így működnek.
Bármilyen helytelen körülmények is voltak, nyitott kérdések maradtak, amikkel kapcsolatbana tapasztalataitokra lennék kiváncsi. Többen írták, hogy csináltak mar ilyet. Miért? Mi volt a célotok?
Tovább léptem, gazdagodtam egy valamivel, elfogadtam, hogy nem en kellek, stb., ne ezt fejtegessük.
HOsszú távra nem téged akar, csak hát addig jó voltál neki míg elégedetlen volt az előzővel.
Valszeg menet közben jött erre rá miközben egyre jobban megismert.
Összekavartátok az egészet, azért nincsenek tiszta válaszok, vagy csak azért, mert a csaj ilyen, nem beszél egyenesen.
Aztán ha tévedek, akkor nem tudom mi lehet a helyes válasz :)
A kommunikációban tiszta meccsekről beszélek.
A történetben egyikőnk sem fedhetetlen, nem egy valaki fűzte a másikat, hanem kölcsönös közeledés volt. Ilyen sokszor történik az életben, a kapcsolati státuszom napokon belül valtozott, nem hosszas kujtorgás volt.
Te tisztára olyan vagy, mint az a Csabi.
Nem kellesz neki.
Lépj tivább!
az olyan, mint a férfi.
Nincs.
Főleg nem érzésekben.
További ajánlott fórumok:
- Madeleine McCann, az eltűnt angol kislány története
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- Hogyan lehet eltüntetni a pattanások után megjelenő nem túl mély hegeket?V.kinek van tapasztalata?
- 1 hónapja eltűnt lánycica hazajöhet még?