Első találkozáskor hova mennétek egy lánnyal? (beszélgetős fórum)
De lökött vagy!:)
De azért bírlak!:))
A kérdésre válaszul:cukrászdába vagy kávézóba.Utána egy kellemes séta. ..
Nekem ez tetszene.
Szép lenne...
Ahhoz korán kell kelni+közelben lakni.:)
Ahol barim lakik,az is szép hely pesten.Nagyon szép,jó ott ébredni és hajnalban dobbantani együtt.:)
Nem hiszem, hogy túl kellene spilázni a dolgot. Csak lazán. Ha tetszik neked, a csaj úgyis megérzik, teljesen mindegy, hogy hova viszed. Onnantól kezdve úgyis rajtad múlik, hogy mennyire teszed randivá a találkát. Nem helytől függ.
:)
Kérdezd meg Tőle , hogy " Hova megyünk Cia, hozzád vagy hozzám? "
Eseteleg egy swinger club? :)
Viccen kívül: egyszerű mezei nincs terv csak sétálgatunk?
Ágy korai?
Najó csak gondoltam...
:)
Pff...nelegyenrandiszaga...nelegyenrandiszaga...
Hogy én ezt hogy utálom!Mert?Akkor mi?Én mikor még barimmal nem is terveztünk összejönni,csak úgymond haveri első találkozó volt,felvitt normafára!Ahova nem mellesleg egy korábbi közeli barátom azért nem jött fel velem soha,mert "randiszaga" van.Ha?!?Jóég!!!
No igen...már a legelső találkozón felsejlett bennem,hogy lehet,hogy ÉN mégiscsak rendben vagyok...
Ha már jól ismeritek egymást:
Plázázni, kirándulni, szabadtéri programokra, könnyű kajáldába menni (tehát ami nem csillivilli luxus).
Ha még nem ismeritek egymást nagyon:
Séta szép környéken, dunaparton ücsörgés, bizony ezek a legjobb helyszínek. Tökéletesek arra, hogy teljesen egymásra tudjatok koncentrálni, így jobban megismerjétek egymást. Az előző bekezdésben leírtak, első alkalommal lehet, hogy túl zavaróak lennének bizonyos szempontból. (Számomra legalábbis az lenne, (lányként))
Igazság az, hogy nema helyszínen múlik a randi-szag, hanem a viselkedésen, gesztusokon...