Az első találkozás után nem jött a második... (beszélgetés)
az első benyomáson csakis akkor lehet változtatni,ha van tovább..de esetetekben ez nincs..
ha látna benned valami fantáziát,akkor lehetőséget kaptál volna arra,hogy jobban megmutasd a belsődet.
én se tudok mindenkivel beszélgetni és nem is adok mindenkinek esélyt.első ránézésre tudja azt egy nő,hogy abból lesz valami vagy sem.
hidd el..semmi perc alatt le tudunk írni bárkit...és úgy..hogy hiába teszel te bármit..nem és kész.
ne fecséreld az idődet.
most rácuppantál valakire aki talán azért is vonz,mert nem kellesz?!annyi kis aranyos lány van,keress egy másikat..
ne kösd le olyan dologgal magadat az energiáidat,aminek nincs értelme.
ha meg ráadásul hülyít is..megéri az a nőszemély a pénzét.
legyen önérzeted!!!értsél a jelekből!
Lehetne,mondjuk ha közben jókat,és sokat beszélgettetek volna msn-n..de akkor már biztos akart volna találkozni is,ha érdekesnek talál.
Barátsághoz amúgy nem muszáj találkozni.Én volt,akivel több hónapig folytattam tartalmas,érdekes msn-beszélgetéseket
De, ha egyszer hidegrázása van tőled, (már pedig nagyon úgy tűnik, hogy ez a helyzet) akkor ezen, hogy akarsz változtatni és minek???
Amúgy teperjél, ha úgy gondolod, majd megunod!
Szerintem te szeretsz szenvedni.
Úgy sem akar tőled semmit, kevés volt valami benned...vagy túl sok, ami neki nem jött be!
Na, ez pont olyan, mint amikor egy pasi mondja a csajnak, hogy majd hívlak. A csak meg vár, és találgat, hogy vajon, mi az az elfoglaltság, ami miatt a pasi nem hívja mégsem fél éve.
Kegyes hazugság. Ennyi. lépj túl.
"Érdekes mód mindig mondott valami "kifogást", amiért nem tudtunk talizni."
Ezt írtad. Akkor csak nem akar.
Figyi, csinálsz amit akarsz, de csak magaddal szúrsz ki, ha nem lépsz tovább.
Te meg miért nem érted meg, hogy nem kellesz neki?
Az meg sem fordult a buksidba, hogy elég volt belőled egy alkalommal? Lehet, hogy tényleg nagy dolgot kérsz tőle.
Örülj inkább, hogy nem hülyít.
"Akit érdekelsz, az keres téged. Aki látni akar, kerít rá időt. Aki akar téged, az megtalál. A többi csak kifogás."
Szerintem ez szóról szóra igaz, úgyhogy lépj túl rajta, ha nehéz is, mivel Te nagyon szeretnéd Őt.
"Érdekes mód mindig mondott valami >>kifogást<<, amiért nem tudtunk talizni."
Őszintén sajnálom, Tomi, de ez azt jelenti, hogy nem érdekled.
Viszont jó hír, hogy ha ezt elfogadod, képzeld csak el: rögtön egy csomó energiád fölszabadul, amit olyan nőkre tudsz fordítani, akik viszonozzák is.
Ennek 2 hónapja vége van.
Lépj tovább.
á..hagyd..ne strapáld magad.ne fuss olyan szekér után,amelyik nem vesz föl...
nézz körül és keress egy olyant,aki szeretne megismerkedni veled,hidd el van..csak lehet eddig nem vetted észre!
További ajánlott fórumok:
- Ciki, ha a nő kezdeményezi a jól sikerült első randi után a második találkozót?
- Lehet, hogy azért ment el a második babám is, mert az első után nem kaptam Anti D-t?
- Második találkozásnál szeretném ezt kivitelezni...
- A gyerek után járó támogatás, egyszeri még most 60 000 Ft, csak az első gyerek után jár, a másodiknál már nem?
- Gyeden vagyok és azt szeretném tudni, mi jár nekem akkor ha a második baba az első 3 éves kora előtt, vagy ha utána jön?Köszi a válaszokat
- Jár-e gyed a második baba után, ha még az elsővel gyeden vagyok, de a munkaviszonyom már megszűnt?