Első gyerek után, hogyan alakult a súlyotok? (tudásbázis)
Terhességem első 6 hónapjában 12 kiló jött fel, majd a maradék 3 hónapban még 18 (!).
Szülés után az első héten 13 - 15 kilótól szabadultam meg, az első hónap végére majdnem 20-tól (és nem tettem érte semmit), aztán kisfiam abbahagyta a szopást, és vissza is szaladtak a kilók. Most várom, hogy szép lassan ismét megszabaduljak a feleslegtől (kb 20 kg).
Szia!
Én 64 kilósan lettem terhes (172cm),80 kilóig híztam,a korházból 68 kilóval jöttem ki 5 nap után,de nem éreztem jól magam,igaz,akkor nem is foglalkoztam ezzel a kérdéssel. A második szülés után viszont csúnyán nem ment le szinte semmi,úgyhogy a szoptatás befejeztével 78-ról 55-re fogytam 3 hónap alatt,amit ma is tartok,lassan 2 éve. Egyszer azt javasolták,hívjam így: harcosok étrendje. Hát,ez volt a módszer.
Szia! Rajtam maradt +5 kg, de en csak orulok neki. Most vagyok 162 cm es 56 kg. Szulni egyebkent 68 kilosan mentem.
Nem fogyokuraztam sosem, viszont rengeteget mozgok (kerti munkalatok), tavasszal ugy mentek le a kilok, mint a huzat.
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy miután megszültétek első babátokat, kinek hogy alakult a súlya? fogytatok vagy hiztatok???? rajtam most egy tizes van:(((((((jahh és milyen fogyókura vált be???
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Bevállalnátok az első gyereket 30-35 év között?
- Zenék, amiket elsőként hallottál gyerekkorodban...
- Első randin gáz rákérdezni, hogy szeretne-e még gyereket?
- Hogyan lehet egy elsős kisgyerek koncentrációs képességét fejleszteni?
- Ti 45-46 évesen szülnétek még (nem első gyerek)?
- A ti óvodátokban az óvónők mennyire beszélik meg veletek a gyerekek között kialakult nézeteltéréseket (lökdösődés, stb)?