Első a gyerek biztonsága! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Első a gyerek biztonsága!
5. d5775a41a6
2007. dec. 28. 12:08
Az én lányom 14 éves és ha autóval megyünk valahová csak a régi gyerekülésében marad meg.Engedjem neki vagy már elég nagy ahhoz , hogy ne gyerekülésben utazzon?
Válaszokat várok!
4. amidomi
2007. aug. 22. 14:50
vagy pedig gömbölyített sarkú asztalt kell venni, kör vagy ovális alakút.
nekünk ez bejött
3. LoLiNa
2007. aug. 21. 06:17
kapható erre a célra sarokvédő..) bár szerintem m i is felnőttünk ilyenek nélkül..:)
2. ppiiccii
2007. aug. 10. 23:25
Jónak, figyelemfelkeltőnek, tanulságosnak találtam a cikket. Jó ötletek vannak benne.
Mikor kicsik voltak a gyerekeim, nekik is voltak kisebb baleseteik, igaz az asztal sarka nem volt kivédhető.
1. Hoxa
2007. aug. 4. 13:58
Sajnos történnek mindannyiunkkal balesetek és minél nagyobb egy gyerek, annál több dologra kell odafigyelni.
A következő cikk is erről szól, hogyan kerülhetjük el (ha ez lehetséges) a baleseteket.
Ugrás a teljes írásra: Első a gyerek biztonsága!
A következő cikk is erről szól, hogyan kerülhetjük el (ha ez lehetséges) a baleseteket.
Ugrás a teljes írásra: Első a gyerek biztonsága!
További ajánlott fórumok:
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Melyik az a kistermetü kutyafajta amit biztonsággal választhatnék 2-6 éves gyerek mellé?
- Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb?
- Milyen biztonsági gyerekülést használtok 9 kilótól? Meg vagytok elégedve vele?
- Hány éves kortól vagy cm-től köthető be a gyerek az autó biztonsági övével, a hátsó ülésen?
- Melyik gyerekülés biztonságos a megfizethető kategóriából (kb 30e) 9 kilotól felfelé?