Elpattant érből lehet nagyobb eséllyel embólia? (tudásbázis)
Én még nem hallottam olyat, hogy a túl sűrű vér okozna hematomát.
Az oxigénszint pedig elsősorban a tüdő teljesítőképességén múlik azonos külső körülmények esetén.
Hogyan növelje meg az oxigén szintjét?
Valakinek az a heppje, hogy bezár ajtót, ablakot így nem tud szellőzni a helyiség. Ismertem egy idős, sportos urat, aki még télen is folyamatosan szellőztetett. Ez az egyik módja az oxigénfelvételnek. A másik az, ha tudatosan belélegezzük, jó mélyen.
De a vérhígító még inkább növeli a véraláfutások kialakulásának veszélyét!
Az ok, hogy kell a sok oxigén, de hogyan növelje a kérdező az oxigén szintjét?! Neki pedig nyilván nem sűrű a vére, ha spontán bevérzik.
A véraláfutást kell eloszlatni, ezért kell kezelni.
Az oxigénhiányos állapot besűríti a vért, mint ahogy a kevés folyadék is.
Miért kellene még a vérét higítani, ha egyszer már így is vérzékeny a lába?!
Sokszor pont a vérhígítok mellékhatása az ilyen bevérzés.
Az oxigén jót tesz a vérnek?! Ez meg hogy érted? Hiszen az éppen az oxigén szállításra való 😁
Igyál gyömbér vagy diófalevél teát, mert erős vérhígító.
Külsőleg fekete nadálytő borogatással vagy krémmel kezeld.
Az oxigén és a víz is jót tesz a vérnek.
Köszi!
Igen, értem. De én úgy értettem, ha van egy ilyen érfalgyengeség, ami néha így megmutatkozik, akkor nem hajlamosít-e agyvérzésre.
Egyébként nekem is nagy paca volt, sőt, azóta is van ott egy kis pukli, a folt hamar eltűnt.
Dehogy ! Nekem is volt hasonló, de nem is hajszálér, hanem vastagabb. Azt mondta a háziorvos, hogy ez a vér szétoszlik a szövetekben, nem kerül be a vastagabb vénákba és a tüdőbe.
Az agyadba nem is tud kerülni a lábadból. Agyvérzésnél az agyban pattan meg az érfal.
Kezelgesd, krémezd a lábadat !
További ajánlott fórumok:
- El fogok neki mondani mindent. Nagy eséllyel kinevet vagy...
- Melyik az a könyvtár Bp-en ahová érdemes elmenni, hogy nagy eséllyel megtalálod amit keresel?
- Szerintetek mennyi eséllyel eshetek teherbe?
- Egy ideje az álmaimat kergetem, ma pedig jó eséllyel el is...
- Mekkora eséllyel tudnék Ausztriában elhelyezkedni nyelvtudás nélkül?
- 50% eséllyel a babáért, azaz egy oldali petevezető