Előfizetéses mobilhoz kell munkáltatói igazolás? Vagy csak közüzemi számla? (tudásbázis)
Én a 30-asnál lettem új előfizető, ingyen kaptam egy Samsung telefont. A havi 1800 előfizetési díj teljesen lebeszélhető.
Személyi igazolvány kellett, és úgy emlékszem a jogsit is megnézték, mert 2 irattal kellett igazolni magamat.
Nekem is rémlik valami hogy amikor a Pnél akartam előfizeteéses lenni számlásról akkor kellett a személyin kívűl még 1 féle igazolvány, vagy jogsi vagy útlevél. Pipa is voltam mert mivan akkor ha valakinek egyik sincs, az útlevelem kb 15éve lejárt, de épp véletlen van jogsim, ésha nincs akkor mivan nemlehet előfizetésem???
Demár megbántam, mert akármelyikbe átmentem 8ezer alatt nemtudom megúszni :-((( Kilépni nem lehet mert akkor 50ezret kell fizetni! :-(
Én egyszer a P-nál akartam kötni.
A feltétel jogsi, vagy útlevél volt. Mivel nekem egyik sincs nem is köthettem. Hiába tudtam volna vinni mindkettőnk munkáltatói igazolását.
Akkor kicsit mérges voltam, de ma már örülök, hogy nem sikerült. Kötöttem a V-nál. Családi csomaggal. Sokkal jobban jártam.
Szia!
A honlapjukon fenn van részletesen, hogy mi kell hozzá. Nem mindegy, hogy magánszemélyként, vagy mint cég veszed.
További ajánlott fórumok:
- A bölcsődei előjegyeztetéskor is kérik a munkáltatói igazolást?
- Tud valaki olyan hitelt ahol nem kérnek bankszámlát csak munkáltatói igazolást?
- Milyen munkáltatói igazolás kell a bölcsibe?
- Auchan hitelt munkáltatói igazolás nélkül is adnak?
- A munkáltató 14M30 igazolást adott ki. Milyen számú nyomtatványon tudom benyújtani a bevallásomat?
- Ha 4 órában vállalok munkát is jár munkáltatói igazolás?