Milyen munkáltatói igazolás kell a bölcsibe? (tudásbázis)
Sziasztok!
Rendes munkáltatói kell,hogy már munkába álltál és dolgozol.Nálunk akkor kell ha már munkába állt a szülő.Általában akkor ellenőrzik ha sok a jelentkező vagy nagyon gyanús a munkáltatói (esetleg hamisnak vélik).
Köszi a tapasztalatokat! Majd megkérdezem a bölcsiben is.
Sajnos ugye feltétel, hogy legyen állása mindkét szülőnek, de attól tartok a kutya sem vesz fel egy anyukát úgy, hogy majd megyek, amikor beszokott a gyerek, de előre vegyél fel, és addig is fizesd utánam a járulékokat... :(
Munkáltató igazolás kell, ahhoz, hogy gyermeket felvegyék...a legtöbb bölcsi kiad egy nyomtatványt, amit a munkáltatónak kell kitölteni (ahogy írták ez lehet szándék nyilatkozat is, hogy x naptól alkalmazza, ha korábbi a munkahely, akkor leírja mikortól áll ott alkalmazásban és mikortól várják vissza), van olyan bölcsi aminek nincs saját nyomtatványa és a munkáltató írja le "magától" ugyan ezeket...
Nem a bölcsi ellenőrzi, hanem a bölcsit fenntartó önkormányzat, hogy az adott szülő tényleg oda van a bejelentve, ahonnan az igazolást hozta...nem kerül a fiók mélyére...persze közben, ha volt munka mikor felvették és ott történik valami, valamilyen okból megszűnik az már más helyzet, hisz akkor mikor felvették volt munka, tehát ki nem rakják már a gyerkőcöt a bölcsiből...
A jövedelem igazolást csak azok a bölcsik kérik vagy kérhetik, ahol bevezették a ezt az új fizetős rendszert...pl: nálunk nem vezették be, így nem is kértek semmit...
Én úgy tudom, akkortól vehetik csak fel, ha már van munkád.
Nálunk már a beszokatás idején is munkában kellet állnom. (akkor töltöttem szabim).
Különben 200 Ft/óra. De ez nálunk van, lehet, más bölcsiben máshogy van.
szia!
én olyat vittem amiben a munkáltató jelezte szándékát az alkalmazásról
de lehet, hogy bölcsije válogatja milyet kérnek
További ajánlott fórumok:
- A bölcsődei előjegyeztetéskor is kérik a munkáltatói igazolást?
- Előfizetéses mobilhoz kell munkáltatói igazolás? Vagy csak közüzemi számla?
- Tud valaki olyan hitelt ahol nem kérnek bankszámlát csak munkáltatói igazolást?
- A munkáltató 14M30 igazolást adott ki. Milyen számú nyomtatványon tudom benyújtani a bevallásomat?
- Milyen orvosi igazolást kell vinni a bölcsibe?
- Kell munkáltatói igazolás, ha 400-500 ezer forintos autót szeretnék venni és befizetem a 30-40%-át?