Kell munkáltatói igazolás, ha 400-500 ezer forintos autót szeretnék venni és befizetem a 30-40%-át? (tudásbázis)
4. vvicus
2009. jún. 7. 11:50
Attól függ, hol veszed az autót, kereskedőnél, és az intézi-e a hitelt. Nekem pl. bejelentett állásom sem volt, amikor megvettem az autómat, apukám volt a kezesem, neki beírtak valamennyit, hogy mennyi a havi fizuja (hozzáteszem: annál kevesebb volt), aztán felhívtak mindkettőnket a banktól, hogy milyen kapcsolatban vagyunk :-), és hogy mennyi a havi jövedelmünk. Én mondtam, hogy az ösztöndíjam az egyedüli, mert nem mertem megmondani, hogy mellette tanítok, és az nem hivatalos jövedelem. Szóval nevetségesen egyszerűen adták a hitelt. Persze gondolom, hogy most más a helyzet a nagy hitelbedőlések miatt.
3. babapiskotaa
2009. jún. 7. 11:27
igen, kell
2. bea0824
2009. jún. 7. 11:15
Ugyan is 40 000 ft-ra vagyok bejelentve.
1. bea0824
2009. jún. 7. 11:13
Kell munkáltatói igazolás, ha 400-500 ezer forintos autót szeretnék venni és befizetem a 30-40%-át?
További ajánlott fórumok:
- A bölcsődei előjegyeztetéskor is kérik a munkáltatói igazolást?
- Előfizetéses mobilhoz kell munkáltatói igazolás? Vagy csak közüzemi számla?
- Tud valaki olyan hitelt ahol nem kérnek bankszámlát csak munkáltatói igazolást?
- Milyen munkáltatói igazolás kell a bölcsibe?
- Auchan hitelt munkáltatói igazolás nélkül is adnak?
- A munkáltató 14M30 igazolást adott ki. Milyen számú nyomtatványon tudom benyújtani a bevallásomat?