Elnémult a számítógépem! Mit tegyek? (tudásbázis)
húú,sikerült,ezer hálám újra,köszönöm!!
nem értem miért hisz ahhoz nem nyultunk de találtam egy hangerőszabályzó feliratot ott jobb oldalt alul,és a fő hangerő valamint a mikrofon némitás ki volt pipálva,kivettem és üvölt a gép mert minden maxon van:)))
köszönöm,eszembe sem jutott volna!:))
összerakni biztos nem tudnám ha belül is szétszedem:)
annyira nem gondolnám hogy mozgott minden hisz tényleg csak a billenytűzet esett le de nem értem miért nem szól:((
Ötleteket kérek,sajnos nem igazán értek hibaelháritásügyileg a géphez!:(
Youtube-t hallgattunk mikor a kisfiam megrúgta az asztalt és leesett a billentyűzet,egyéb nem történt,viszont valami miatt azóta nincs hang....megnéztem a monitort,ott rajta van max hangerőn elvileg a youtube n is be van állitva maxra a hang.Megigazitottam a kábeleket mert lehet valamelyk elmozdult,sőt kipróbáltam úgy is hogy kihúztam a hangfalat és bedugtam a fejhallgatót ott sincs hang.....ezek után ujra is inditottam a gépet de semmi,sőt ötletem sincs:(
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem?
- Mit tegyek? A 10 éves fiam mindenre lusta, kivéve evés és számítógépezés
- Sony Ericsson telefonomat nem tudom összekötni a számítógéppel, pedig eddig jó volt. Mit tegyek?
- Elég sok film van a számítógépen, most bármit meg akarok nyitni, kiírja, hogy az explorer. exe hibát észlel, ezért leáll, mit tegyek?
- Néhány hete a számítógépem minden percben kiírja, hogy a Skype Toolbar összeomlott.Mit tegyek?
- A számítógépemen elnémult a monitorba beépített hangszóró, mi lehet a baj?