Elmúltak a tünetek (beszélgetős fórum)
Nekem 3 piszok nehéz, komplikált, veszélyeztetett terhességem volt.
Igazából ne hidd, hogy az a jó/jobb mikor 17 meg 20.hétig öleled a wc csészét.
Marokszámra szeded a savlekötőt, ülve alszol az elejétől fogva, mert folyamatosan jön vissza a sav.. A magnéziumot még jobban marokszámra tömöd mert moccanni se bírsz anélkül,hogy ne görcsölne valamid.
Olyan hiperérzékeny a melled, hogy elviselni alig tudod a létezésüket, vagy olyan ólmos durva fáradtság kisér az elejétől a végéig és még szülés után is majdnem 1 évig, hogy legszívesebben téliálmot aludnál mint a medve..
Örülj, és élvezd amíg még nem teher a terhesség. 🙃
A komplikációkat inkább nem írom.
Hmmm mondjuk az irodában a Nespresso kávétól volt hányingerem. Azóta sem bírom meginni. 😂
Meg amikor a lift elromlott és gyalog mentem a negyedikre úgy, hogy még nem reggeliztem, szinten émelyegtem. De kb ennyi volt.
Nekem eddig volt valamennyi "tünetem" (pl. a szerencsen dió illatától majdnem hánytam, néha émelygés, szagokat erőssebnek érzem, mell érzékenység), csak most eltűntek...talán egy kicsit a mellem még érzékeny
Durva lehetett a 12.hétig várni...meg is kattantam volna :D
Semmi “tünetem” nem volt, viszont 2 éjszaka is olyan görcsöm volt hogy azt hittem vége. Egy csepp vér sem jött végül.
UH-m pedig csak 12. héten volt úgyhogy gondolhatod. 🤷♀️
Végül teljesen komplikáció mentes terhességem volt.
Vegyél be magneziumit, esetleg 1 szem nospat.
Nem lesz semmi baj. Ilyenkor nekem se volt igazan tunetem. Legalabb is nem minden nap. Van amikor erzed, van amikor nem.
En a 15 hetet betoltottem. Magnezium siman meget napi 3is akar.
Nekem a doki azt mondta h nospat is kapjak be neha neha. Mert nekem is voltak gorcseim.
Egyetértek az előttem szólóval. Nekem is jöttek mentek, és én is állandóan frászban voltam miatta, de hála az égnek semmi rosszat nem jelentett és pont ma 4 hónapos a mi kis királylányunk :)
Én azzal nyugtattam magam ebben az 1-2 hétben, hogy viszonylag sűrűn voltam hcg vérvételen. Lehet az téged is megnyugtatna ha elmennél a héten 2re, hogy lásd emelkedik az érték.
Plusz még a szívhanghallgatót tudom még ajánlani, igaz az picit később jó, de nekem kisimította az idegeimet két UH között a 12-ik héttől (akkor találtam meg először vele a picit).
Semmit nem jelent, a tünetek jönnek mennek, van akinek végig semmilyen tipikus terhes tünete nincs.
Igazából a nők 2 dolog miatt panaszkodnak.
Ha vannak tünetek vagy ha nincsenek 😂
Addig amíg nem vérzel nincs baj.
Fogok venni egy házi UH-t :D, hogy mindig lássam.
Amúgy nem lenne rossz ötlet kifejleszteni egy ilyen applikációt.
Jövő kedden :( még nagyon sokára lesz.
Bár el tudnék menni azonnal valahová...
Már 40-en túl vagyok...első terhességem...
Szerintem ezt most verd ki gyorsan a fejedből! A tünetek nincsenek kőbe vésve, bármelyik nap lehet bármilyen. Egy veszekedés meg nem okoz semmit sem.
Mikor mész megint orvoshoz?
6 hetes terhes vagyok ( azaz fogantatás 4 hete). Múlt héten voltam UH-n, ott láttak egy 2mm-s kis embriót szívcsővel és szikhólyaggal:)
De most elmúltak a tüneteim. Volt szagérzékenység, émelygés, és kis hányinger, de most semmi. A cicim is csak minimálisan érzékeny.
Vérzés nem volt, de tegnap a párommal nagyon veszekedtünk :( , akkor éreztem egy nagyon kicsi megjön érzést.
Vajon eltűnt a kis pöttyöcském? :(
További ajánlott fórumok:
- Tej allergia: receptek, tünetek, megoldások
- Terhességi tünetek pszichésen?
- 21 hónapos kislányom testén ma délután csaláncsípésszerű kiütések jelentek meg, majd elmúltak és este más helyeken jöttek ki. Mi lehet ez?
- Vannak, akikkel előfordult, hogy volt terhességi rosszullétük, de még jóval a 12. hét előtt elmúltak?
- Elmúltak a tünetek 13 hetesen, féljek?
- 6+6 naposan elmúltak az egész napos rosszullétek. Volt, akinek ilyen hamar elmúltak a tünetek, és mégsem volt baj?