Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Elmúltak a tünetek 13 hetesen, féljek? fórum

Elmúltak a tünetek 13 hetesen, féljek? (beszélgetés)

9. nilem023 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 12. 07:01
Mi volt a dokinal?
2022. okt. 10. 13:36

Néz ez nem jelent rosszat. Hogy megnyugodj vegyél szivhang figyelőt. Ilyenkor már meg lehet találni és akkor megnyugszol. Én 11.

Héttől használtam.

7. HDiana90 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 10. 09:50

Hát papírforma szerint ilyenkor enyhülnek-elmúlnak a tünetek.

Nekem egyébként egyik terhességem alatt sem tartott ki a hányinger 12 hetes korig sem (max 10) és ez sem jelentett gondot.

2022. okt. 10. 09:41
Örülj neki, hogy elmúlt. :D Ne rettegj! Minden rendben van! Volt már vetélésed, ezért félsz?
2022. okt. 10. 08:49

Az első terhességemnél kb abból tudtam, hogy terhes vagyok, hogy nem menstruáltam, nőtt a hasam és mozgott a baba és a végén megszületett. Se egy hányinger, se egy hányás, az elején sem, se semmi. Nem volt semmi gond, nyilván azért én is ideges voltam. (fiú)

A másodiknál (lány) végig irtózatosan rosszul voltam, de akkor se volt semmi gond szerencsére.

Szóval nem feltétlenül jelez gondot, ha nincs tünet, és az se, ha van :)

4. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 10. 08:29
Nekem szinte semmi tünetem nem volt! A 8 és a 12 hét között, reggel 8 felé egy kis émelygés, ami még csak hányinger sem volt. Ennyi. Nem kell aggódni!
3. nilem023 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 9. 19:48

Nem hiszem hogy aggódnod kéne😉

Nekem a 12. hétre múlott el az egész napos hányingerem szinte egyik napról a másikra. A második trimeszter szuper volt. Vannak akik a terhesség végéig rosszul vannak vagy vmi kellemetlen tüntetük van, te így szerencsésnek mondhatod magad!

Holnap biztos meg fogsz nyugodni!!🤞🏻🤞🏻Szorítok!!

2022. okt. 9. 19:39
Ne aggódj, ne rettegj! A tünetek semmit sem jelentenek, vannak, akiknek nincsenek. Az első trimeszterre jellemzők, lehet, hogy te hozod a papírformát 😊 Holnap többet fogsz tudni. Próbálj megnyugodni, nincs komoly okod félni.
2022. okt. 9. 17:20

Holnap megyek orvoshoz a 12. heti miatt, naponta 2x van egy enyhe hasszúrka, de ennyi.

Aggódjak? Nem tudom, hogy mit gondoljak, rettegek, hogy gond van.

Más is járt már így?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook