Elmúltak a tünetek 13 hetesen, féljek? (beszélgetés)
Néz ez nem jelent rosszat. Hogy megnyugodj vegyél szivhang figyelőt. Ilyenkor már meg lehet találni és akkor megnyugszol. Én 11.
Héttől használtam.
Hát papírforma szerint ilyenkor enyhülnek-elmúlnak a tünetek.
Nekem egyébként egyik terhességem alatt sem tartott ki a hányinger 12 hetes korig sem (max 10) és ez sem jelentett gondot.
Az első terhességemnél kb abból tudtam, hogy terhes vagyok, hogy nem menstruáltam, nőtt a hasam és mozgott a baba és a végén megszületett. Se egy hányinger, se egy hányás, az elején sem, se semmi. Nem volt semmi gond, nyilván azért én is ideges voltam. (fiú)
A másodiknál (lány) végig irtózatosan rosszul voltam, de akkor se volt semmi gond szerencsére.
Szóval nem feltétlenül jelez gondot, ha nincs tünet, és az se, ha van :)
Nem hiszem hogy aggódnod kéne😉
Nekem a 12. hétre múlott el az egész napos hányingerem szinte egyik napról a másikra. A második trimeszter szuper volt. Vannak akik a terhesség végéig rosszul vannak vagy vmi kellemetlen tüntetük van, te így szerencsésnek mondhatod magad!
Holnap biztos meg fogsz nyugodni!!🤞🏻🤞🏻Szorítok!!
Holnap megyek orvoshoz a 12. heti miatt, naponta 2x van egy enyhe hasszúrka, de ennyi.
Aggódjak? Nem tudom, hogy mit gondoljak, rettegek, hogy gond van.
Más is járt már így?
További ajánlott fórumok:
- Tej allergia: receptek, tünetek, megoldások
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- 21 hónapos kislányom testén ma délután csaláncsípésszerű kiütések jelentek meg, majd elmúltak és este más helyeken jöttek ki. Mi lehet ez?
- Vannak, akikkel előfordult, hogy volt terhességi rosszullétük, de még jóval a 12. hét előtt elmúltak?
- Elmúltak a tünetek
- 6+6 naposan elmúltak az egész napos rosszullétek. Volt, akinek ilyen hamar elmúltak a tünetek, és mégsem volt baj?