Elmó figurát szeretnék csinálni a kislányomnak.Ötletek? (beszélgetés)
Köszönöm.
Közben megnéztem több képet rólla,és holnap nekállok.:))
()
Ez az:) Majdnem olyat kell szabni, mint két zárójel egymással szemben, csak a végük majdnem hegyesen összeér. Feljebb a minta:)
Hát, ööö, én nem tudok varrni, de megpróbálkozom... Szóval képzelj el egy kissé lapított kört - mint a földgömb az atlaszokban. Középen el van vágva, így lesz 1-1 fél, és alul, ahol találkozik a törzsrésszel, ott van még egy kis bevarrás, ami szűkíti a feleket.
Jajj, inkább lefényképezem. :D
ÁÁÁÁÁááááá kézzel szeretek, tudok varrni,mert a géppel nem vagyunk még barátok.Már beletörtem a nagyujjamba is a géptűt cérnástól.
De kézzel megvarrok bármit. :)
Én piros műszőrt szereztem a hosszú szőreitől úgysem látni, a ráncfelvarrást. :D
A lányom kicsi Elmoja úgy van kiszabva, hogy a feje hátul 2 darabból van, elől az egész egy darab, de az állánál van egy varrás. A szája "nyílik", egy fekete anyag van belevarrva és műanyag merevítése van.
Ez valamennyire érthető volt? :D
Egyébként viszonylag rugalmas anyagból van, elég jól tömhetőnek tűnik.
Esetleg 3 cikkből kéne a fejét hátul is mint a srandlabda cikkjei.Akkor az íves hátul is.
Nem gondolod?
Sziasztok megszeretném lepni a kislányomat saját készítésű, vele 1 magas Elmó figurával.
Tudna valaki segíteni,hogy hogyan is varrjam meg a fejét, hogy teli szájjal vigyorgós legyen?
Hány darabból kell kiszabni?
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Tudnátok segíteni? Kisunokám plüss Elmo figurát szeretne a jézuskától? Hol lehet kapni?
- Kardiológiára viszem a kislányomat, 4 éves.Hogyan készíthetném fel, hogy mit fognak csinálni, ha én sem tudom mi lesz?
- Kislányom kinézett egy frizurát, de nem tudom, mi a neve, hogy kell csinálni. Tudtok segíteni?
- Milyen frizurát tudnék csinálni a kislányomnak?