Elmaradt menzesz után egy nappal a Lily teszt negatív lett. Volt már valakinek ilyen? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Ez a szeptember menzesz mentes hónap?Én is bajban vagyok.Vasárnap nem jött meg,tesztek negatívak.Folyamatosan olyan érzésem van ,mintha meg akarna jönni,aztán semmi.Mostanában eléggé összekutyulódott a ciklusom,31-25-21napokra jött meg.33 éves vagyok,3 gyermekkel.Orvos azt mondta csak hétfőn menjek ha addig nem jönne meg.
Ötletek?
Köszönöm.
:-(((Sajnálom
Gratula!!
nekem vasárnap megjött így doki látogatás halasztva viszont mostmár biztos hogy nincs baba
Sziasztok!!!
Iker fiaimnak kistesót szerttünk volna ma teszteltem egy pozitivat 16. dpo-n 25 ös tesztel 14 napon teszteltem akkor teljesen negatyv volt..Majd ki ugrom a börömből:)
Nekem 3 nappal a késés után negatív lett a tesztem, majd rá egy napra 'megjött'. Majd 5 napig barnáztam, a hatodikon elmúlt és pozitív lett a teszt, ekkor hétfő volt. Pénteken mentem ultrahangra, elméletileg ekkor 5+4 voltam, ahol a világon semmit nem láttak, 2 naponta vérvételre küldtek a méhen kívüli és a vetéslés igazolására vagy kizárására, majd a következő szerdán látszott ultrahangon a petezsák. Onnantól szépen fejlődött.
Mindez szabályos ciklusokkal. Szóval az elején semmi sem biztos, bízni kell abban, amit nagyon szeretnél. Mondani könnyebb, mint megtenni, de mást nem nagyon tudunk csinálni :).
Nekem most annyi is sok.
Meg mondom,én a tesztekben nem bízok
Igen én is hallottam több ismerőstől ugyanezt.
De azt furcsálom,hogy akinél voltam eredetileg,az nem akart megnézni hüvelyileg
Én is arra gondolok amit leírtál.
Most 1 lakáseladás közepén állunk,és kell minden pénz..:-(
Meg már kibírom azt a pár napot hétfőig,akkor megyek az UH-ra
További ajánlott fórumok:
- Egyik ismerősömnek nem jött meg a menzesze, tesztet csinált negatív.Mik lehetnek az okok, dokihoz nem mer elmenni
- 18. napja késik a menzeszem, de a tesztek negatívak
- Elmaradt menstruáció után hány nappal teszteljek gyógyszer mellett
- Elmaradt menstruáció, derékfájdalom, de a teszt negatív...megosztanátok a tapasztalaitokat kérlek?
- Menzesz előtt 2 nappal negatív teszt
- Elmaradt a menstruációm, de a tesztek negatívak. Mitől lehet ez?