Ellenanyagot termel a szervezetem!Van-e remény? (beszélgetés)
Sziasztok!
Tud ebben valaki segíteni még, engem is érint....írjon már légyszi, akinél sajnos ez fenn áll, hogy miket mondtak rá az orvosok.köszi
Sziasztok!
Valaki tudna még írni ebben a témában!!!
Nagyon megköszönném, ha beszélgetnénk róla!!!
Ez mindig fennáll???vagy hogy van ez, mert hallottam, akinek megállapították, hogy ellenanyagot termel a szervezete, próbálkoznak a babavállalással és közben van már közös gyermekük!!!
Szia!
Ez nem vérből összeférhetetlenség, hanem sajnos megöli a szervezetem a spermákat és állítólag súlyos esetben idegenként ismeri fel a beültetett embriót és megöli a szervezet!!!Ezt az utóbbit a neten olvastam és mivel volt 3 lombikom NAGYON EL VAGYOK KESEREDVE HOGY SEMMI ESÉLYEM MÁR!!!
Ez igazából nem betegség. Legalábbis amennyire én tudom, itt a kettőtök RH-faktor összeférhetetlenségéről van szó. Én RH-neg vagyok, a férjem RH-pos, a terhességem alatt havonta nézték (vérvétellel) az ellenanyag termelődést. Nem volt, de ha lett volna, (azt mondta a doki), születés után azonnal lecserélik a baba vérét. De oda kell rá figyelni.
(Nem lombik volt.)
Sziasztok!
Azok segítségét szeretném kérni, akiknek ellenanyagot termel a szervezete, hogy sikerülhet-e a lombik, volt már három és már nagyon kétségbe estem.Mi ez a betegség, van akinek mégis sikerült???
További ajánlott fórumok:
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- RH negativos kismamáknál ha ellenanyag termelődik a szervezetben mi történhet?Volt már vkinek, mik a tapasztalatok és teendők ez esetben?
- Rh negatív vagyok, második terhességemnél termelődik ellenanyag. Volt már valaki így?
- Ellenanyagot termel a szervezetem
- Ha az első két terhességem alatt volt ellenanyag termelés, akkor a harmadik terhességemnél is lesz?