Elhúzódó hőemelkedés mitől lehet? (tudásbázis)
Ha van indokolatlan fogyás, lehet pajzsmirigy túlműködés is.
Menj el orvoshoz.
A magad kezébe kell venned az egészséged, egy sima háziorvos és egy alaplabor kevés.
Fizess be egy góckutatásra, mert ezt nem szabad hagyni, nem tréfadolog.
A labort mondtam volna, de látom megnézetted. Pajzsmirigyet is néztek benne? Semmilyen érték nem tér el?
A másik, ami eszembe jutott, hogy megmérném egy másik lázmérővel is. Hátha azzal van csak valami.
Lehet, hogy van olyan orvos, aki nem vesz komolyan, de egyébként létezik erre módszer:
Ha a háziorvosod normális, ő is elindíthatja a kivizsgálás folyamatát.
mIÉRT FELTÉTELEZED ELŐRE HOGY NEM TUDNÁNAK MIT KEZDENI A PANASZODDAL?
a HŐEMELKEDÉS SE SEMMI, DE ÁLLANDÓ FÁRADTSÁGGAL , NEM NORMÁLIS
Igaz, nálam sem tgaláltak semmit, de jó sokáig nyomultam mire lázambulancia , eredmény nélkül
Fáradtságom nem volt
Olvasgass orvosi oldalakat, hátha valami okosság kibukik
Köszönöm mindenkinek. Azért is írtam, hogy nagyon nem tudna lehet mit kezdeni vele az orvos mert bármi lehet és semmi.. És azt is tudjuk, mostanában sokszor nem invesztálnak az emberbe pénzt, hogy kiderítsék, mi lehet.
A labort direkt emiatt csináltattam, azt amúgy is szoktam kb évente, de minden rendben.
Sziasztok! Kb.két és hónapja minden este hőemelkedésem van (37,3-37,8). Náthás, influenzás nem vagyok, semmi olyan bajom nincs,laborban volt, minden rendben. Fáradt vagyok és kimerült de mikor nem, ez viszont kb 2,5 hónapja kezdődött, akkor figyeltem fel rá. Mostanában már csak néha mérem, de akkor is van.. Nem tudom, mégis mi lehet (gondolom A-tól Z-ig bármi..). Orvos gyanítom érdemlegeset nem tudna erre mit mondani, hiszen ez egy "általános" tünet, nem tudom, mit lehetne még vizsgálni. Valaki tapasztalt már ilyet és ha igen, mi volt a gond?
Bár nem járok az orvosomhoz, de ma próbáltam hívni, csak már nem rendelet, hogy ezzel mit lehet kezdeni.. Sosem tapasztaltam még ilyet, bármi bajom is volt. Fogászati, nőgyógyászati, fül - orr-gégészeti panaszom nincsen.
További ajánlott fórumok:
- Ha napközben hőemelkedésem van, lehet jele a terhességnek?
- Tartós hőemelkedés minek lehet a jele?
- Mitől lehet a kisfiamnak hőemelkedése, amikor egyéb más tünet nem mutatkozik?
- Egész napos hőemelkedés mitől lehet?
- Tartós hőemelkedés mitől lehet, ha minden eredmény negatív?
- Folyamatos hőemelkedés mitől lehet?