Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elhúzódó hőemelkedés mitől lehet? fórum

Elhúzódó hőemelkedés mitől lehet? (tudásbázis)

15. Oneday
máj. 14. 17:58
Köszönöm mindenkinek a tanácsot, utána fogok járni. A lázmérő biztos jó, 1p perces, galliumos és azért kezdtem mérni, mert éreztem, hogy hőemelkedésem van. Pajzsmirigy rendben, azaz alap laborban csak tsh - t néztek, az oké volt, t3, t4-et nem. Szerintem most van az, hogy rendkívül kimerült vagyok és most jutottam arra a pontra, hogy a szervezetem így reagál, persze nem tudhatom biztosra, hogy ez áll - e a háttérben.
14. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Oneday)
máj. 14. 14:25

Ha van indokolatlan fogyás, lehet pajzsmirigy túlműködés is.

Menj el orvoshoz.

máj. 14. 09:05
Ez gyulladásra utalhat a testedben. Lehet rossz fog, gennyes mandula, stb.
12. 1a7810dfaf (válaszként erre: 5. - Oneday)
máj. 14. 08:46

A magad kezébe kell venned az egészséged, egy sima háziorvos és egy alaplabor kevés.

Fizess be egy góckutatásra, mert ezt nem szabad hagyni, nem tréfadolog.

11. @ncsa
máj. 14. 08:09
Egy ismerősöm fél évig volt lázas mikor kiderült e-coli baktérium okozza,antibiotikumot kapott vénásan azóta jól van.
10. Borian (válaszként erre: 1. - Oneday)
máj. 14. 07:59
Menj el orvoshoz. Lehet banális dolog, de leukémia is, kezdetben az általános laborértékek eltérése nélkül, speciális vérvizsgálatot igényel.
máj. 14. 06:41
Gyulladás van a szervezetedben
máj. 14. 06:20

A labort mondtam volna, de látom megnézetted. Pajzsmirigyet is néztek benne? Semmilyen érték nem tér el?

A másik, ami eszembe jutott, hogy megmérném egy másik lázmérővel is. Hátha azzal van csak valami.

7. f135cdb45f (válaszként erre: 1. - Oneday)
máj. 13. 21:46

Lehet, hogy van olyan orvos, aki nem vesz komolyan, de egyébként létezik erre módszer:

[link]

Ha a háziorvosod normális, ő is elindíthatja a kivizsgálás folyamatát.

6. Regin_a (válaszként erre: 5. - Oneday)
máj. 13. 20:54

mIÉRT FELTÉTELEZED ELŐRE HOGY NEM TUDNÁNAK MIT KEZDENI A PANASZODDAL?

a HŐEMELKEDÉS SE SEMMI, DE ÁLLANDÓ FÁRADTSÁGGAL , NEM NORMÁLIS

Igaz, nálam sem tgaláltak semmit, de jó sokáig nyomultam mire lázambulancia , eredmény nélkül

Fáradtságom nem volt

Olvasgass orvosi oldalakat, hátha valami okosság kibukik

máj. 13. 20:47

Köszönöm mindenkinek. Azért is írtam, hogy nagyon nem tudna lehet mit kezdeni vele az orvos mert bármi lehet és semmi.. És azt is tudjuk, mostanában sokszor nem invesztálnak az emberbe pénzt, hogy kiderítsék, mi lehet.

A labort direkt emiatt csináltattam, azt amúgy is szoktam kb évente, de minden rendben.

máj. 13. 20:30
"Orvos gyanítom érdemlegeset nem tudna erre mit mondan..." Szerinted itt a Hoxán meg tudja mondani valaki? Fordulj orvoshoz, alapos kivizsgálást igényel. Jobbulást!
3. Regin_a (válaszként erre: 1. - Oneday)
máj. 13. 20:29

Azokkal az értékekkel csak akkor foglalkoznak ha elég erőszakos vagy

Én már 37-nél is "elanyátlanodok" Igen voltam igy egy időben, Nem találtak semmit, normalizálódott

Létezik láz ambulancia, Google kiadja

és

[link]

Labor vér értékek?

[link]

máj. 13. 20:10
Bocsánat a helyesírási hibákért.
máj. 13. 20:10

Sziasztok! Kb.két és hónapja minden este hőemelkedésem van (37,3-37,8). Náthás, influenzás nem vagyok, semmi olyan bajom nincs,laborban volt, minden rendben. Fáradt vagyok és kimerült de mikor nem, ez viszont kb 2,5 hónapja kezdődött, akkor figyeltem fel rá. Mostanában már csak néha mérem, de akkor is van.. Nem tudom, mégis mi lehet (gondolom A-tól Z-ig bármi..). Orvos gyanítom érdemlegeset nem tudna erre mit mondani, hiszen ez egy "általános" tünet, nem tudom, mit lehetne még vizsgálni. Valaki tapasztalt már ilyet és ha igen, mi volt a gond?

Bár nem járok az orvosomhoz, de ma próbáltam hívni, csak már nem rendelet, hogy ezzel mit lehet kezdeni.. Sosem tapasztaltam még ilyet, bármi bajom is volt. Fogászati, nőgyógyászati, fül - orr-gégészeti panaszom nincsen.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook