Mitől lehet a kisfiamnak hőemelkedése, amikor egyéb más tünet nem mutatkozik? (tudásbázis)
Sziasztok! Köszönöm a sok érdeklődést :)
Szerencsére jól vn,igazából csak egy napig volt lázas,utána még egyszer hőemelkedése volt és ennyi.A dr azt mondta h piros egy picit torka,de még csak antibiotikumot sem kpott szerencsére csak c-vitamint és calcimuscot.
További szép napot!
Lehet, hogy kezdődik nála valami csak a szervezete próbálja legyűrni. Holnap vidd el dokihoz.
Az én fiam mikor kicsi volt, ha valamit elkapott akkor ijesztően felszökött a láza. 1 napig! aztán az erős szervezete győzött és másnapra semmi baja sem volt. Ha holnap is lázas lesz, feltétlen doki!
Lehet a fogzástól,lehet , hogy már bujkál benne valami vírus, lehet a 3 napos láz / [link] / . De ha nem múlik el mindenképp mutasd meg orvosnak a picurt!
Nyilván lehet az orvostól időpontot kérni.így nem fog összeszedni semmit ott. :)
Jobbulást neki. Nektek meg kitartást.
1 éves.
Tegnap egész nap hőemelkedése volt (38,2 -5 tized fok = 37,7) Majd estére lázas lett.(38,8 - 5 t. fok 38,3)kapott rá lázkúpot. Ma eész np semmi baja sem volt,most viszont megint felment neki 38,0-ra azaz 37,5.
Nem köhög,nem folyik az orra,szerencsére nincs más tünet. A férjem azt mondja ezzel még ne vigyük orvoshoz holnap,mert úgy véli,hogy ott fog össze szedni vlamit,de én aggódom.Amúgy jó kedve van. 8 foga már kint van,most jön neki 9. fel is van duzzadva kivsit.Eddig láttam ott a fehér pöttyet,de mióta duzzdt nem.
Mit tanácsoltok?
További ajánlott fórumok:
- Ha napközben hőemelkedésem van, lehet jele a terhességnek?
- Tartós hőemelkedés minek lehet a jele?
- Két éves kisfiamnak székrekedése van, már mindent megpróbáltam. Mit lehet még tenni?
- 2 és fél éves kisfiamnak az éjjel 39 fok volt a láza, most még hőemelkedése sincs. Járt már így valaki?
- 6 éves kisfiamnak minden lázas betegségkor iszonyúan fáj a feje. Lehetésges, hogy idősebb korára migrénes lesz? Meg lehet ezt előzni?
- Mi lehet a baja 6 éves kisfiamnak? Az arcán pattanásszerű kiütések vannak, mint ha serdülne.