Elfelejtett születésnap (beszélgetés)
ja családon belül tesóm nem szokott felköszönteni,
vagy utólag 1-2 nappal ír, hogy jaj bocs, elfelejtettem. na pl rá ezért soha nem haragudtam, pasikra rohadtul igen :D
az egyik volt pasim meg se kérdezte.. :DDD
mer ha még elfelejti "oké".... :DD
A volt pasim akkor sem tudta a születésnapomat amikor együtt voltunk, de azóta sem tudja mikor van (mert hát most meg már mindegy úgyis ugye). Adott nekem ajándékot, de ha nem juttatom eszébe, elfelejti simán. Tőle pontosan erre számítottam... Egyszer kérdezte, hogy tudom e a Trianon mikor volt? Megmondtam neki, erre megkérdeztem: na és tudod e mikor születtem? Nézett nagy szemekkel... Na mondom mi van, ez miért nem olyan fontos dátum? A címemet sem tudta abszolút (ugye a lakóhelyen kívül semmilyen más adatot) és a telefonszámomat sem megjegyezni, ami nem lett volna még olyan nagy baj, ha egy másik csaj címét nem tudta volna sokkal pontosabban mint az enyémet. Tesztelgettem párszor és nem azért voltam igazából dühös, mert nem tudja, hanem hogy másét milyen jól tudja!
Családon belül nem volt ilyen, hogy elfelejtsük egymás születésnapját.
Nem fordult eddig még elő velem, mert ilyen családban nőttem fel. Nem mondom, hogy gyerekkoromban nem vágytam rá, mert láttam a kis társaim örömét és irigyeltem valószínűleg, de később azért a gyerekeinket mindig felköszöntöttük, még zsúrt is csináltun, ha volt rá mód. Magunknak meg nem sokszor, mert inkább "fontosabb" dolgokra költöttünk.
Sajnálom, ha ilyen bántó ez neked. Ha szeret valaki bizony úgyse állja meg, pláne ha tudja mennyire fontos neked... mégha nem is különlegesen drága dolgokat ad, csak a szeretetét fejezi ki erőteljesebben, mint más napokon. Igen, ez jelzi a tiszteletet irántad, amire viszont nagyon is joggal tarthatsz igényt. Persze, hogy hiányérzetet vált ki.
Nekem minden párom elfelejtette.
Mostani férjem sem tartja észben-tipikus pasi:))
Egyedül édesanyám,és édesapám köszöntött fel,míg éltek.
sajnos minden évben van valaki akire nagyon számítok és nem teszi meg...
ilyenkor szomorkás leszek kicsit, de különösebben nem hánytorgatom fel neki...
EZ TÖK JÓ:)
bár lehet az enyimnek fel sem tünne:)
csipsz...:) nem tudom nem igy mondják neki...az a hasabburgonya ize mize...:) komolyan amig egyedűl lakott naponta 2 evett meg...kaja helyett...:) az gyorsan ment..:) de szerintem megdrágult s többet nem vett
s én nem hagyom h az legyen az ebéd, meg a vacsi...mert nem egészséges
Karácsonykor amikor nem laktunk együtt akkor vettünk egymásnak, most hogy együtt lakunk megkérdeztük egymástól kinek mire van szüksege elemtünk együtt s megvettük.
Ő nem kért semmit, igy neki semmit nem vettünk...azt mondta őt nem érdekli...az ajándék...csak az hogy én itt vagyok neki, és szeressük egymást.
háromból 3 születésnapot és 3 névnapot felejtett el :(. Félve, hogy újra megtörténhet példálóztam, hogy néhány nap múlva bekövetkezik.
Ugyanakkor tudom, hogy a saját születésnapja mennyire fontos neki.
Úristen mennyi pöcs van:)
Az enyém csak az esküvő hallatán válik totál süketté:)
9év és egy gyerek még nem adott rá indokot:(
De ,igen én is az előre való utalgatásban hiszek,akkor legalább tuti nem kell megsértődjek,hogy elfelejti,sőt akkor járok legjobban ha előre szólok,hogy a névnapomra akár meg is vehetnéd a....ot,amit kinéztünk.persze nem drága dologra gondolok általában,de nem is a legolcsóbbra és ha húzza rá a száját,akkor mondom neki,hogy oké,akkor inkább a ....-ot,ami kétszer v.3szor olyan drága...na akkor már vidáman veszi meg z olcsóbb cuccot.
Ha ráhagyom a döntést általában nem jár sikerrel,amúgy meg úgy sem vesz semmit.Az évfordulóban nem is kell reménykedjek,akkor inkább szólok,h. mikor is megyünk vacsizni???igy legalább évente egyszer tuti megyünk:))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Mikor tartod a születésnapod?
- Te mit kérnél a születésnapodra, ha egy "jótündér" teljesítené? Nem kívánságlista kell, csak 1 dolgot...:-)
- Mit szólsz ahhoz, ha valakinek egy napon van a születésnapja és a névnapja?
- Mit csinálsz/csinálnál ha a párod elfelejtene vmit ami non fontos számodra?