Életem legcsodálatosabb napja, amikor Dorka megérkezett hozzánk! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Életem legcsodálatosabb napja, amikor Dorka megérkezett hozzánk!
Ne is mondd,már sajnos ebből adódóan többszőr is előfordúlt hogy a légzésfigyelő besípolt.............borzalmas érzés.Hála a jó Istennek nem kellett lélegeztetni csak kihagy a légzése.A gyerekorvos azt mondta majd ez az idő múlásával eltűnik.
Az már tuti hogy nem ennél az orvosnál fogom szűlni a második babát.És az is biztos hogy kész szülési tervel fogok az új dokink elé állni!!!!
szóval a baba védelme miatt inkább császárral szülhetnének a nők..... tudom tudom ez nem olyan---
egyébként, ha a baba nem sír fel azonnal, vagy lusta és segítség kell az önálló légzéshez, akkor is ugyanez történik vele...
A fájdalom miatt amit a szülőcsatornában átélnek nem olyan éberek....
sajnos nem szólhatunk bele, de már éppen a múltkor láttam a Babavilág műsorban egy riportot arról, hogy a magánklinikán már választhatnak a nők.....
mint ahogy arról is, hogy szoptatni akarnak e nők, ezt is saját maguk dönthetik, el, vagy hogyan akarnak vajúdni....
Én mindenesetre, ha már "megfizetünk egy orvost a szolgálataiért", akkor szeretném tőle kérni, hogy ne hagyja kifáradni a kisbabámat.... és ezzel veszélybe sodorni....
Ugyanis a szülőcsatornában ahogy préselődik a baba feje, a kutacsok összenyomódnak... ez akkora fájdalommal járhat , hogy a baba elájul és leállhat vagy lassulhat a légzése... Ekkor jön a fogó és a vakum.....
Ez főként akkor fordul elő amikor hosszú idő a vajúdás és a baba és a mama is fáradt...
Ezért a magánklinikákon, már császármetszést is választhatnak az anyukák...
Köszönöm szépen mindenkinek :0) !
meezy: gratulálok neked,bár kiváncsivá tettél hogy miért valószínű hogy császárral kell megint szülnöd?
Marjann:neked is köszönöm a gartulációt,az hogy ismerős votl lehet azért van mert már jó néhány más fórumon kicsit rövidebben már leírtam a szülésem,no meg látod mint meezynek is hasnonló volt a szülése.
Gbriell80:drukkolok neked hogy egészséges babád legyen és én is gratulálok a te gyerkőcödhöz!
mercy:látod ezzel én is így vagyok hogy nagyon vigyáz ránk odafentről valaki........a másik hogy sajnos nem rajtunk múlik hogy hogy akarjuk világra hozni a babánk,és ha esetleg megkérdőjelezed az orvosod akkor még te vagy lepocskondiázva......... a vakbélműtétnél azt mondtam hogy a következő babánál már azzal tuti nem műtenek :0) de azért megjegyeztem viccesen hogy már csak középről egy császáros heg hiányzik balról meg egy sérv no eddig 3-ból 2 megvan,remélem nem lesz a következő várandósságomnál sérvem mert akkor egy boszorkány vagyok......:0)
ice kuszi:neked is köszönöm a gratulációt,és mint Anyuka szerintem is gyönyörű baba Dorka e lehet hogy elfogúlt vagyok mint a legtöbb anyuka).Nem akarok szentimántálisnak tűnni de ahogy meglátod azt a csöpp kis embert aki belőled és a szerelmedből van akkor az olyan földöntúli érzést vált ki hogy leírhatatlan.....én meg vagyok annyira "önző" hogy ezt az érzést akár többszőr is átéljem :0)
Rátok nagyon vigyáznak odaföntről! Azt hiszem nem volt véletlen a dátum sem amikor megtudtátok, hogy baba lesz!
Nagyon bátor voltál! Gratulálok!
Komolyan mondom, én nem tudtam volna helytállni. Ha 15-20 óráig vajúdnék, biztosan követelném a császárt, nem szeretném, hogy az amúgy is fáradt kisbabám a szülőcsatornában elájuljon a fájdalomtól, és kimaradjon a légzése!
És egy vakbélműtét
Az orvosról már megsem írom a véleményem!
Gratulálok a kicsihez, gyönyörű! :)
Én is császárral szültem, és remélem egy év múlva újra nagy lesz a pocim. :)
Hű, dezsavűm volt most (sosem tudom, hogy írják, ezért írom le fonetikusan), mintha egyszer már hozzászóltam volna ehhez a cikkhez.
Gratulálok a Kislányodhoz, tényleg nagyon aranyos!
Nekem 15éve műtötték a lábam, azóta is érzéketlen a bokám. Gondolom a vágás hatása, jobb ha megszokod:)
szia...
gratulálok a Dorka babához,gyögyörű kislány...a te történeted kisértetiessen hasonlit az enyémhez...a mi születésünk is iyesmi volt...és tényleg igaz,hogy 2 napos műtéttel mát törökülésban lehet ülni...a hasam még nekem is érzéketlen ott a vágás környékén 7 év után is,de azért nekem a teljess felépülésem 1 évig tartott,mire már nem volta fáradékony...most a második kislányommal vagyok várandós és valószinű,hogy ismét császárosak leszünk..amit nagyon sajnálnék...
nektek pedig jó egészséget kivánok,babának is mamának is...
meezy
Ugrás a teljes írásra: Életem legcsodálatosabb napja, amikor Dorka megérkezett hozzánk!