Elérhetetlen lányok? (beszélgetés)
Tényleg!
Lehet, hogy ő az. Hasonlít rá:DDD
Én csak arra kerestem rá, hogy ronda szakáll, nem néztem, hogy ki van a képen:DDDDD
Aha.
Olyan borostaszerűre.
Elérhetetlen lányok?
------------
Inkább nem létezők :)Tökéletes retusok meg fotózási trükkök...
Hát igen!
Látszik a fogyásod.
És mennyivel jobb, hogy rövid a hajad.
Már csak a szakálladat kellene egy kicsi rövdebbre vágni;)
Egyébként volt Robi kollégám nem nézett ki ennyire igényesnek:DDDDD
Nem, a te szakállad szebb annál, mint amiről én beszélek;)
A srácnak, haja sem volt.
És alkatra sem ilyen volt.
Te sokkal jobban nézel ki nála;)
Robi vagy?
Ha nem, akkor nem rólad;)
Hát nem tudom...
Szerintem fontos a külső is!
Én azt is nézem. Ha valaki nem tetszik külsőre, akkor nem jut eszembe, hogy férfiként tekintsek rá, mármint nem lesz a barátom és a férjem sem.
Nekem is volt mindig "ideálom".
Magasság, súly, arányok, bőr és hajszín, iq, humor, stb.
Ha nem találom meg mindet a férjemben, akkor most szingli lennék;)
És neki is fontos volt a teljes ember bennem.
Én elég kicsi vagyok 164 cm a magasságom, de mindig szeretnék kicsit magasabb lenni. Egyszer az elvarázsolt kastélyban a torz tükröknél, mutattam a férjemnek, hogy nézd milyen jól néznék ki ha ilyen magas lennék! Erre csak annyit mondta, hogy szerintem meg ronda lennél;)
A fiam is az alacsony lányokat szereti, a 170 cm-es magasság már nem nagyon jön be neki. Ja, és még a lába se legyen nagy;)
És csinos felesége lett!
Fogalmam sincs, hogy csinálta.
Én szeretem a szakállas pasikat. A férjem és a fiam is az, de ők ápolják;)
Mi az, hogy prémium? Mármint a külső is relativ egy dolog... De ha valaki csak a külső alapján lövi be a "prémiumot", az véleményem szerint rendkívül szegényes lelki világgal rendelkezik. Sajnos.
Eleve...a szerelem, a párkapcsolat, az érzelmek nem úgy működnek, hogy huuu jól néz ki, nagy a cici, feszes a popsi meg sok az intsa lájk alatta. Ez egyszerűen abszurd. Beteg! És itt ezt semmilyen indokkt megmagyarázni nem lehet! A hülyeségre, butaságra, felszínességre nincs mentség, nincs kifogás...akkor sem, ha egy alapjaiból, értékeiből totálisan kifordított, elmebeteg , média által szétmosott társadalomban/világban élünk is. Sőt! Épp ezért SEM szabadna beállni a majmok közé. Senkinek sem! Persze..akit már elkapott a gépszíj... nehéz ébredni, tisztán látni...gondolkodni.
Egyébként meg...azon kívül, hogy végtelenül sajnálom az ilyen típusú embereket a nyomorúságos életükért... mást nem tudok tenni.
Engem pl a külső nem érdekel. Alapból utálom a divatos fazonokat.. nőben, férfiban egyaránt. Tucatok. Én az egyedit kerestem mindig is...azt aki megfog.. magasságtól, hajszíntől, izom mennyiségtől, kockahastól, és minden ilyesmitől teljesen függetlenül. Sőt..mondok még valamit. A külső önmagában nem izgató! Semmi. Egyszerűen semmi. Ha nincs mögötte tartalom... vonzerő/kisugárzás (ami belülről fakad)..még csak fizikális vonzalmat sem vált ki belőlem!
Ez tény. Annyira, hogy pl a férjemet mikor megismertem... hónapokig azon filóztam, hogy mégis mi vonz ennyire benne..mikor külsőre abszolút nem lehetne rá azt mondani, hogy a nők álma..(nem szeretek mellébeszélni) .. és akkor még nem ismertem a személyiségét sem. Na de a kisugárzása....az úgy vonzott (vonz)..olyan elemi erővel.....hogy pillanatokon belül a karjaiban találtam magam....
Szinte érzem milyen büdös, meg tuti élősdik laknak benne. :)
Én szeretem a szakállat, borostát, mindenféle arcszőrzetet - férfiakon :D -, de ha igénytelen, gondozatlan, az felettébb taszító.
További ajánlott fórumok:
- Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső.
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Leszbikus lányok :-P
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Hogyan kell elérhetetlennek lenni a férfiak számára? Mitől lesz elérhetetlen egy nő?
- Érzelmileg elérhetetlen férfi