Leszbikus lányok :-P (beszélgetés)
Sziasztok!
Budapesti leszbikus 34éves anyuka vagyok. Sok sok csalodáson átestem. De szeretném a magányos perceimet boldogságra váltani. Ha szinpatikus a levelem kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Mottom : Jól csak a szível lát az ember. Mert ami igazán fontos a szemnek láthatatlan ;) email címem: l.ritus1989@gmail.com.
Összejött valami?
Látom nagy volt a bizserges este 😭
Tapasztalt hölgy / lány/ asszony kegyeibe ajánlom magam aki segít eligazodni a felnőtté válás útján.
Nem kívánságműsor: de legyen ....vidám, szélvész, néha robbanékony, értelmes, ám túl érzelmes, néha magábaforduló, segítőkész, cserfes száju, sokoldalú, barátságos, megértó, megbocsájtó, azaz összességében aranyos hölgy / lány / asszony.
* * *
Sziasztok!
Én olyan szívesen beszélgetnék leszbikus lányokkal, hogy ők, hogy látják a világot, hogy kezelik a párkapcsolatokat, stb.
Él még ez a fórum?
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok ebben a biszex témába, így lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.
Tehát pontosan hogy zajlik két csaj közötti flört, olyan mintha barátkozásnak, egyáltalán kinek kell megtenni az első lépést vagy mikortól lehet tudni,hogy a másik csajnál szabad a pálya?
Ha mondjuk van egy csak ,akivel sokszor szemezünk, meg észreveszem,hogy ,,bámul" akkor nála kezdeményezhetnék?
Hát csak így józan parasztival ...
Ha egyszer hármas, akkor hármas:DDD
Gondolod, lenne pasi is aki jelentkezne? Bár azt tudok biztosítani :)
Shanee, akkor folyt. köv. ott.
Nem akartok inkább a hármaba átmenni?
Szerintem szegény ártatlan lánykák nem is mernek már ide írni miattatok:D