Elegáns esküvőt szeretnék! Kinek milyen ötlete van? Tapasztalatok? (beszélgetés)
Nekünk ugyanez volt:), a szertartások alatt komolyzenével, és nem volt Love story meg ilyen borzalmas örökzöldek.
Mindenki jól érezte magát.
Sziasztok.
Nekünk ilyesmi esküvőnk volt 2 éve. Semmi ilyen heje-huja, dínom-dánom nem volt. Nem volt menyasszonytáncom sem, mert rosszul vagyok tőle. Nem voltak különböző feladataink sem és nem volt vőfélyünk sem, csak egy "ceremóniamester", aki irányította a technikai dolgokat. Ő egy barátunk volt egyébként. Mi úgy szerveztük a dolgokat, hogy az egész "násznépet" meghívtuk egy állófogadásra a templomi esküvő után. Itt fogadtuk a gratulációkat is. Sem a templomi, sem a polgári szertartás után nem akartunk puszizkodni senkivel. Itt az állófogadáson mindenki gratulálhatott... Ez az állófogadás 2 órás volt. Egy barátunk halk latin gitárzenét játszott ezalatt. Ezután, akik hivatalosak voltak a vacsorára - közeli barátok, szűk rokonok - azok átsétáltak egy közeli étterembe. Mi addig rendbeszedtük magunkat, pihentünk fél órát stb.
Mi nagyon szeretjük a rock and rollt, így az atrakció egy kedves - hivatalos - Elvis imitátor volt. A vacsi után igazán feldobta már egyből a hangulatot. Aztán a zenekar is egy ilyen modernebb zenét játszott. Éjjel 5- ig tartott a buli. Nem volt benne semmi lagzis vonás. Az utólagos vélemények mindenki rszéről azok voltak, hogy elegáns, klasszikus esküvőnk volt. Ezt is szerettük volna. :-) Sok sikert!
Hát ha nagyon muszáj lesz, akkor is csak esküvőt tartanék, anyakönyvvezetőset és a szülőkkel, barátokkal egy kajcsit és annyi.
Pici koromba rengeteg lagzira vittek és szerintem ennek hatására irtózom a lagziktól
Az még nem biztos :)
Még bármi lehet.....
kkor semmi habos-babos ruha! Én például a hófehéret sem erőltetném, valami ekrü vagy csontszínű, egyszerű vonalú, alakot kiemelő/szépítő szabás. A koszorúslányok ruhája is max színben egyezzen.
A zene: én a szalonzenére szavaznék
Maga a partit el tudnám képzelni valami szép parkban, állófogadás szerűen.
(ezt csak javaslom, bár nekem nem volt és nem is lesz lagzim)
Próbálj meg egy Esküvő szervezőt.
Igaz nem olcsó de az lesz amit Te akarsz és biztos segítene a mulatós helyett valami jó ötlettel.
Esetleg még a kedvenc zenekarotok :)
Ha hazai az még ok de ha külföldi az húzós anyagiakban :)
Köszönöm az eddigi válaszokat. Egyelőre még csak elméletben tervezzük, nem tudom, hogy hány vendéget szeretnék. Nem túl sokat egyébként.
agisnak: természetesen, ezzel én is egyetértek. A letisztult, elegáns stílus híve vagyok:-)
Ultetett allofogadas-elegans es egyszeru megoldas.
Vonosnegyestol elalszik a nasznep (mar ha lesz) Inkabb szalonzenekar, az jo zenet is tud jatszani.
Egy szemelyes velemeny: az elegans eskuvohoz elegans par is tartozik. Szoval nem habos-babos ruha, es olcso muanyag zako.
Sziasztok!
A lényeg az, hogy futkos a hátamon a hideg a mulatós zenétől, a "vicces" játékoktól és a vőfély "poénos" szövegeitől. Szóval nem egy hagyományos helye-hulyás, mulatós esküvőt szeretnék.
Valakinek volt már hasonló?
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Lefújta az esküvőt, mert meghíztam
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Eskűvőt szeretnék, de a párom nem
- Nem szeretnék esküvőt, mert nem tudom feldolgozni, hogy a...
- Szabadtéri esküvőt szeretnék, Budapesten. Tudnátok mondani néhány helyszínt?