Elég ezeket vinni babának 3 napra? (beszélgetés)
Mi már rutinos utazók vagyunk, 3 napra, főleg ha ilyen meleg van, nem viszek ennyi cuccot.
Igaz, a mi gyerekünk már lassan 1 éves, de sterilizálót nem vinnék (ezt igaz sosem használtam) és 5-6 cumisüveget sem.
2 db-ot szoktunk vinni, 1-et a teának, 1-et a tápnak.
El kell mosni és akkor nem kell annyi.
Bodyból 4-et szoktam, 2 pizsi, 2 napozó. 2 textíl pelus, 2 zokni, 2 gatya, 1 kardigán, 1 sapi.
Légzésfigyelőt már elhagytuk, forralt vizet sem használunk, Szentkirályi ásványvíz kapható mindenhol, az forralás nélkül adható a babáknak.
Testápolót én a klóros víz miatt használok, mert a sima csapból is ilyen folyik és eléggé szárítja a bőrét. Szóval szerintem ha medencében is fürdötök, jól jön a testápoló.
Gondolom egy wellness hotelben cumisüveg-melegítő is van. Nekem ez jutott még eszembe, hogy esetleg ezt is betenném, ha csak szobánk van és nem apartmanunk.
Oh! Apartmanban a legjobb! Ott minden van!
Akkor tényleg elég kettő cumisüveg, és a ruhák is. Max. mosol, ha gond van, de nem hiszem...
Viszont ha befér, miért ne vinnél többet? Legfeljebb hazahozod használatlanul.
Legtöbbször úgyis úszópelusban lesz a Manó:-)
babakocsira textilpelust csíptetek a nap ellen.
Nurofent már beszereztem, naptejet is, hőmérő van
házipatika hiányzik!
germicid, lázmérő, calcimusc, nurophen szirup, hányás esetén répalé (Hippes, gyógyszertári), aloe spray, csípés után fenistil, és a babakocsira napernyő!
vizet nem issza, sugárban köpi ki :-P
apartman részt kapunk, tudok forralni, melegíteni
Magyarországon belül leszünk
Mi most voltunk nemrég egy évessel. Testápolót nem használunk, kicsi babáknak ez szükségtelen, hiszen gyönyörű a bőrük. Nem is értem, miért van nekik "testápoló"...na mindegy.
Ha megissza a vizet, teát nem vinnék, az is csak helyfoglaló. Apartman részt kaptok, vagy csak szobát? Tudsz majd melegíteni? Mert ha nem akkor vigyél utazós melegítőt, én megszívtam, nem vittem, melegíthettem csapból folyó vízzel:-)
Sapka, pulcsi egy darab, bár nem tudom, hány napra mentek, és hogy magyarban maradtok e.
Cumisüveg kettő is elég, úgyis elmosod.
ha befér inkább vigyél több dolgot, max hazahozod használatlanul.
legalábbis én magunknak is és most már a lányomnak is így pakolok :)
hát... ha a napokban, akkor sapka, zokni, rugi felesleges :) hacsak nem készültök a szaunába is.
de komolyra fordítva a szót:
én nem vinnék ennyi ruhát. ha nagy a baj, akkor ki tudod öblíteni, és seperc alatt megszárad.
a takaró tényleg sok, hacsak nem vagytok olyan bolondok, mint a fiam anyja :) (egy a kiságyba, egy a babakocsiba, egy a hordozóba, egy a földre, egy a délutáni alváshoz... még kevés is a 3 :))
akkor gatya+pulcsiból eggyel több mint ahány napra mentek szerintem.
Egy picinél sose lehet tudni mikor lesz kis baleset :)
Szia.
én rugiból vinnék legalább 4-t mert mi van ha bepisil, bekakil és az is olyan lesz.
vinném a lázmérőt is, mert csak úgy tudod eldönteni ha netalán kell a csillapítás.
3 takaró?
én szerintem egy vastagabbat meg 1 vékonyabbat vinnék.
ja és törcsit is :)
hova mentek?
mert soknak tűnik hogy a téli és nyári ruhatárat is bepakolod ;)
További ajánlott fórumok:
- Mit illik/ lehet vinni egy most született babának illetve családjának, ha most először van babalátogatás?
- Egy frissen szült kismamának milyen folyadékot lehet bevinni a kórházba, ami nem árt a babának?
- Kell vinni a kórházba a babának pólyát?
- Milyen dolgokat kell kórházba vinni a babának?
- Mit lehet vinni egy decemberben születendő babának?
- Köhögésre 2, 5 hónapos babának mit lehet adni éjszakára, hogy tudjon aludni? (tudom, hogy orvos, de regel tudom csak vinni)