Elég célozgatni vagy tenni is kell érte? (beszélgetés)
Sajnáltatni magukat, azt tudják...
:-)
Mindenesetre további sok jót Nektek! És csak ügyesen. Nem szabad, hogy túl kényelmesnek érezzék a kapcsolatot.
Az én szemszögömből én teljesen normálisan működöm:-))
Ma nekem is azt írta a drága kis dinka, hogy várja már a karácsonyt és örül,hogy együtt készülődünk. Most éppen kenyérre lehet kenni.
Bár ennek is megvolt az előzménye:-( Jó összebalhéztunk. Már éppen elköltözőben voltam.
Itt fogok változtatni..Nem hagyom,hogy eljussunk oda,hogy kevesebbet akarjon velem talizni,mert én fogom küldeni őt.Ő most ott van,hogy még dolgozni se akart elengedni,mert annyira velem akart lenni.De nagyon örültem amikor azt mondta,hogy velem szeretné tölteni a szentestét:)
Vhogy mi se normálisan működünk:)
Nem könnyű esetek...
Ezeket a köröket már én is leróttam. Anno hányszor hallottam, hogy ha ritkábban találkoznánk, jobban tudna nekem örülni... Hát repesett a szívem ilyenkor:-(
Egyszerűen nem értem őket. Ha szeret az ember valakit, akkor igyekszik vele lenni minél többet. Legalábbis az én észjárásom szerint. De náluk ez valahogy másképpen működik...
:))
MAjd próbálok tenni érte:)
De most hogy egy hétig nem taliztunk,teljesen kijött belőle,hogy mennyire szeret..Lehet,hogy többször kéne eltűnnöm:DD
Egy-egy balhé után ez már csak így van:-)
Csak az a baj, hogy idővel elmaradnak megint ezek a kedveskedések. Ezt kéne valahogy fenntartani.:-)
Persze nem egy újabb balhéval.:-)
Akkor utólagosan is jobbulást:)
Nem volt egyszerű kibírni,de megérte:)
Most minden rendben van.Hív naponta többször,kedves sms-eket ír,és mostanában nagyon figyelmes.Remélem ez így marad:)
Szia! Lebetegedtem, de most újra gépközelben vagyok!
Olvasom, hogy okés a dolog és hogy kibírtad és pattintottad. Gratulálok! Biztos sok erő kellett hozzá.
De akkor ezek szerint bejött. Most legalább kapar, vagy legalább aktívabb?
Szerencsére már alig nézhatőek..Mindig ezzel szívatom ha szemétkedik velem..Játszon a dvdivel:DD
Bezzeg ha a tv-ben csak egy olyan reklám megy,hogy egy félmeztelen pasi borotválkozik,rögtön elkapcsolja...:)
Én is megyek,vár a maradék házimunka.:)
Kitartás sariya,estére relax,irány a fürdőkád,utána valami csajos film(pl. Szex és New York...) és ne írj neki megállás nélkül,várj,amíg ő jelentkezik.
Szép estét!!
Jól van,neked pedig szép estét!!
Szia!!:)
Csajok, nekem most mennem kell.
Holnap jelentkezem, addig csak okosan!
És ugyebár, Ti vagytok a fontosak, az elsők!
:-)
Üröm az örömben...:)
Nem sokra megyek vele..
Nem lepődöm meg,megszoktam,hogy minden nap fáradt.
Épp azt akartam írni,de jó neked,a könyörgés szempontjából nem annyira.:)
:DDDDD
Nem csodálom:)
Igen,most kaptam meg.Nem volt túl bőbeszédű.
A három napja beígért és halogatott masszázsért is szóljak este.:p
Aha,kb fél-3/4 éve.
Lehet az lenne a megoldás.
Sok minden közrejátszik,én családi házból kerültem be garzonba 1ik napról a másikra,ez már egyfajta bezártság.
Persze nem.
Szeret ő velem lenni (ettől megy ki a biztosíték: "szeretek veled lenni" ÁÁÁÁÁ!)
Nem akar elveszíteni, szeret ő a maga módján, stb...
El is hiszem, csak hát a lelkem pasi:-)
További ajánlott fórumok:
- Akit a rendőrök már levillogtak, és így állítottak félre ellenőrzésre!de vajon ennek kötelességünk eleget tenni?
- Miért kell 2 hónappal előbb kitenni a boltokba a mikulást?
- Némelyik férfi miért szeret nőket "hülyíteni", célozgatni ha közben semmit sem akar?
- 2008-ban lejárt jogosítvány érvényesítéséhez elég az orvosi vizsgálat vagy újra vizsgát kell tenni?
- Fájó fogra hideg vagy meleg borogatást kell tenni?
- Vízhiány miatt lekapcsolt az Ariston Eurocombi bojlerünk (se láng, se fűtés, se meleg víz). Mit kell tenni?