Elasztikus ülőgarnitúra huzat (beszélgetős fórum)
Köszi!
Nekünk szövetkanapénk van.Hátha azon nem csúszkál.
Ha beszereztem, mindenképpen visszajelzek.
Én aliexpresszről rendeltem és tök jó dolog. Kb 8-10 e Ft, a mérettől, eladótól, mintától függően.
Bár nekem vese alakú a kanapé, de még így is rá tudom tenni és sokkal jobb, mint az eredeti foltos huzat.
Sógornőm vett a kopott bőr sarokgarnitúrájára.
Ritkán találkozunk, mert messze lakik, de nekem eddig megszokhatatlan.
Az eredeti zöld, a huzat drapp.
Az eredetinek szép formája volt. Az új huzat annyira feszül a kanapén, hogy egy formátlan tömeg az egész, mint egy kitömött szalmazsák. Valami szivacsokat is adtak, vagy tettek hozzá, hogy a mélyedéseket kiegyenlítse, ezek nem látszanak szerencsére. Fura a huzat, attól (is) nyúlik, hogy olyan, mint a piké anyag, rücskös. Ebbe ilyen-olyan szennyeződés, por, piszok megáll, nem lehet lesöpörni, letörölni. A huzat anyaga messze áll a széptől és az elegánstól.
Időnként igazgatni kell, mert elcsúszik. Ez persze lehet attól is, hogy alatta bőr van.
Sziasztok,
vett már valaki sarokülőgarnitúrára sztreccs huzatot?
Tényleg olyan jól illeszkedik,ahogy a reklámok mutatják?
Van egy régi kapnapém,amiből nem sikerül kiszedni a foltokat kárpittisztítóval sem.Viszont szerkezetileg még bírna egy-két évet.
További ajánlott fórumok:
- Mit tudok tenni, hogy a macska ne akarja kikarmolni az ülőgarnitúrát!? Segítsen valaki aki tud!
- Érdemes bőr ülőgarnitúrát vásárolni?
- Hol kapható készen 3-2-1 ülőgarnitúrára huzat?
- Rattan ülögarnitúra párnáját hogyan tisztitjátok? fehér szinű és nem lehet lehúzni a húzatot.
- Bőr ülőgarnitúrára huzat
- Milyen anyagot válasszak, ha huzatot szeretnék varrni az ülőgarnitúránkra?