Elárultak (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elárultak
Ha boldog akkor miért kéri a te segítségedet mert a másik nő máshoz ment férjhez?!
Sztem ne úgy fogd fel, mint egy versenyt, hogy veled mi a fene lesz. Úgy néz ki mintha versenyezned kéne és minél hamarabb felmutatni egy új pasit, hogy az ex-ed azt gondolja, hogy hát te is találtál már valakit. Ezzel nagyon megégetheted magad, mert ha az illető, akit így bemutatnál, mégsem lenne álmaid pasija, utána carabbul leszel, mint most.
Az első és legfontosabb, hogy nyugodj meg, és ne sürgesd a dolgokat. Csak arra koncentrálj, hogy tedd rendbe az életed párkapcsolat nélkül, amikor már minden oké, olyan kisugárzást, magabiztosságot ad majd, hogy bevonzod az illetőt, aki tényleg neked való:)
Pékkislány, nem attól lesz szerencsés kapcsolatod, hogy miért-ezel:) Szerintem adj egy kis időt magadnak, mert most még túl friss a "seb", és ha ez a szemtelenül fiatal személy érdemes lenne arra a szerencsés kapcsolatra, akkor még ott lesz. Hogy mennyi időre van szükség, hogy világosan lásd a dolgokat, az egyénfüggő, de legalább fél év. Tulajdonképpen az az idő, amikor már képes vagy szingliként ellenni, és nem nyomaszt ez a magány érzés. Akkor fogod igazán bevonzani az érdemes személyeket:) Legalábbis én így tippelek. Mert akkor nem kényszeresen keresed, hanem mint független nő, világosan látod majd, hogy ki az aki neked kell, ki az akinek komolyak a szándékai.
Addig is, a szemtelenül fiatal illetőt ugyanúgy a "csak azt akarják" sorába tenném, de azzal a különbséggel, hogy ő még annyira fiatal, hogy nem csapja a szelet (mert nem tudja, hogy kell), a többiek meg pofátlanabbak, vagy tapasztaltabbak. Akinek komolyak a szándékai az megvár, nem sürget:)
van ilyen!! csak járj nyitott szemmel-szívvel amikor felkészülsz rá,és pontosan fogalmazd mehóg magadban,mit akarzs egy kapcsolatban és mit ne! és ha az alany valamiben nem olyan,ne keress mentségeket neki,hanem lépj tovább.
drukkolok!!!:)
Sajnálom,de nem biztos ,hogy ez a későbbiekben is ennyire fog fájni....most minden dől és bizonytalansághoz vezet,de az ismeretlen nem biztos,hogy rossz! :-)))
Veled érzek!
Igen ,én is hiszek a szeretetben....de!
...vagy nem vagyok elég jó,vagy ?....
Nálam a szeretet nem így működik....hirdetik,de még nem találkoztam ilyen emberrel....szeresd a gyerekeket,felebarátaidat,kutyát-macskát,természetet....stb.
Nem szeretek minden gyereket,állatot,embert,környezetet....stb.
Menthető vagyok? :-)))
Kedves gribeldi!
Nem a menekültekről beszéltünk, hanem az afrikai problémákról, amik ott benn vannak és annak okairól, nem pedig az általad tapasztaltakról ami következmény. Azért nem linkeltem, hogy ne hivatkozhass a részrehajlásomra, de még most is ezt teszed. Szerinted akkor az újságírók és akik a témával behatóan foglalkoznak hazudnak az irományaikban és más a valóság?
Kérdezem, mert nem értem. Főleg nem értem, hogy miért jössz a menekültekkel, mikor nem is róluk volt szó?
Nem értem, komolyan, de nagyon érdekel hol olvashatok valami tényszerűbbet, kérlek segíts ebben.
Persze, nem a te cikkeid, úgy értettem, hogy amikre hivatkozol.
Én nem vagyok hajlandó olyanról vitatkozni valakivel, aki a négyfal közül ítéli meg, és légyszi ne te döntsd el, hogy nekem miről van fogalmam és milyen tapasztalataim vannak a menekültekről.
És már Pékkislány is megjegyezte, hogy nem ebbe a fórumba tartozik, ha akarsz nyiss róla.
Szia!
Csak annyi, hogy azok nem az én cikkeim, nem én írtam őket. De Afrikáról szólnak, ha jól tudom, te sem ott élsz, így nem azt látod, csak a menekülteket. Valójában neked és nekem sincsen fogalmunk róla saját tapasztalatból. Én ilyenkor utána szoktam olvasni az interneten vagy újságban és nem az én cikkeimet, hanem a témával foglalkozó oldalakon, könyvekben található cikkekről beszélek. Én csak azt cáfolom, amit írtál, mert a nyilvánosságra került adatok, beszámolók cáfolják. Illetve egy részét. Ez pedig nem a saját véleményem és nem is az én cikkeim. Azért javasoltam, hogy keress és nem linkeltem, nehogy az a vád érjen részedről, ami éppen ért, hogy azok az én cikkeim. Érdekes....
Pékkislány bocsika, csak elkanyarodtunk egy kicsit a témától, mert azt mertem mondani 396. hsz-emben:
De tény, hogy a sokgyerekesek hátrányban vannak a mai világban, mert nehezebb a megélhetésük
Erre Bubu elkezdett kritizálni, hogy mit tudunk mi a régi világról stb. és utána kicsit elkanyarodtunk a témától:SSSS
Egyébként mizujs?
Kedves gribeldi!
Csak egy-két percet guglizzál. Sok cikket találsz a témában, nem vagdosom be ide a linkeket.
És a teljes(ebb) idézet:
"De nemsokára mi is meghalunk, minket is csak egy kis ideig szeretnek még, aztán elfelejtenek. De a szeretetnek ez teljesen elegendő. A szeretet minden megnyilvánulása visszahull a szeretetre, amelyből fakadt. Annak, aki szeret, nincsen szüksége arra, hogy emlékezzenek rá. Van az elevenek országa meg a holtak országa, s a híd a szeretet; csak az marad meg, az az élet egyetlen értelme."