El tudnád képzelni egyedül (pár nélkül) az életed? (beszélgetés)
Valamiért pedig sokaknak nem adatik meg.
Gyakran eljut az ember oda, hogy egy bionyos szintbôl nem akar már leadni, nem akar megalkudni.
Ha nincs az, amit szeretne, a rosszabbal nem hajlandó beérni.
Egy válásból gyakran nagyon nehéz újra felállni.
Inkább egyedül küzdeni, minthogy valami agresszív-bántalmazó-terrorizáló kapcsolatban éljen. Legalább ilyennek nincs kiszolgáltatva, csak önmaga tetteiért felel.
Nem, nem és nem. De mégis?
Ha nem a lehetséges igazi a pasi, már neked sem kell?
Nem, mégis úgy élek.
Mi a véleményed a magyar pasikról?
Ja, be szoktak kopogni , hogy kedves néném nem ejtette le a botját véletlenül?
Láttam, hallottam pár "durva" esetet egyedül élő öregekröl.
Igazából elképzelni nem lehet.
Olyan, mint a szülés.
Amíg nem éled meg, nem tudod, hogy milyen.
Nem, nem kell feltétlenül megvárni, amíg meghal a másik, meg is lehet őt előzni...
És akkor nem kell semmivel foglalkozni, mások majd mindent elintéznek :)
Egy hétig aludt utána?
A háztartást addig éjszaka vezette? :)
De legalább megcsinálta! Ez a real challange! :)
De az a lényeg, hogy vállalsz :-) Szerintem munkamegosztás nélkül ez nem megy.
Három hétig voltam külföldön amíg a testvérem újszülött gyerkőcére vigyáztam, a férjem otthon úgy gondolta, hogy neki úgy kell helytállnia, mint egy anyának és apának egyszerre, főznie, mosnia, takarítania, sőt, még építkeztünk, azt is vezényelnie, ellátni a saját munkáját... amikor hazaértem, egy hétig aludt... Nem kellett volna mindent. Gondolom kipróbálta, elvárni senki nem várta tőle. De megcsinálta :-) Azért jó, ha van munkamegosztás..
További ajánlott fórumok:
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Le tudnád élni az életedet egyedül?
- 3 gyermekkel egyedül, munka nélkül. Tűrnétek még pár évet, vagy elválnátok?
- Hogyan tegyem magam túl ezen a csalódáson? Lehet, jobb egyedül, álbarátok nélkül. Hogyan álljak ki jobban a magam dolgaiért?
- Mi volt annak a dalnak a címe, amiben az volt, hogy "oly nehéz most jónak lenni, el se tudnád képzelni"?
- Hogyan mondanád meg főnöködnek egyedüli és nélkülözhetetlen alkalmazottként, hogy babát vársz?