El fogom hagyni a pasimat. (beszélgetés)
Én is épp ezt akartam írni, ez egy kész röhej. hipp-hopp megoldódott az élete egy pillanat alatt:)))
cirka hat hét alatt rendeződött olyannyira a viszonyotok,hogy még arra is volt idő,hogy bejelentsétek az anyakönyvi hivatal felé a házassági szándékotokat??azzzzigen.,..ez aztán igaz szerelem a javából :))
:)))Ezért Szomorúság a nevem :)))))))))))))))
Nem.Azóta feleségül vett és boldogan élünk.
Most nagyon xarul érzed magad emiatt?
Olvasd el Ő miket ír, én még finom is voltam.:)
Szia, bocsi, hogy beleszólok, de ez nem volt szép!!!!!
Nem beszélni kell róla csinálni!!!Új év Új élet!!!
Remélem azóta elhagyott a pasid, és csak a keserűség beszél belőled más fórumon!
Biztos volt másnak is már olyan,hogy valakit nagyon szeretett de bizonyos okokból kifolyólag még is rosszul érezte magát vele.Nálam az a helyzet mint ha egy jó körülmények között élő feleségnek el kéne viselnie a férje kilengéseit és hallgatólagosan beleegyezne és szemet húnyna dolgok felett.Ilyesmi a helyzet de nem konkrétan ez,csak nagyon hasonló.A választás pedig vagy az egyik rossz vagy a másik rossz.Mindenképpen rossz.Ha maradok az is rossz,ha megyek az is rossz.Patthelyzet.
Szia! Én átérzem, és sajnálom, hogy ilyen nehéz döntés előtt állsz! :(((
Szia! Bocsi, de a fórum indítója segítségre és támogatásra, bíztatásra vár!!!!!!! Nem ilyen "beszólásra"!!! Ez nem volt szép szerintem! Neked jól esne egy ilyen hozzászólás fordított helyzetben????????? Legközelebb gondolj erre is!!!!
Ez a dolog nem nagyon halad egyről a kettőre! Semmi konkrétum, akkor hogy vár segítséget? Vagy most mi van?!
Én vállalom magam, a családom van felrakva. én valós vagyok.
ez meg jól áll neked!!
jól elment a forum téma! :)))
:)))))))) jó pofa vagy!!!
ez tetszik!
És a bemutatkozó szövegemet sem kritizálták még. Nem értem.
Nem tuti, hogy én vagyok a képen :-) Mint ahogy itt sokaknál. Viszont a kép a lapomon valahogy mindenkinek a torkára forrasztja a szót :-))
Egyébként azért furcsa, mert régebben sokan szidalmazták a külsőmet is :-)) Szórakoztat.
hali, engem is vett a számlálód.
miért baj hogy nem kapsz visszajelzést a külsődre? tuti te vagy a képeken? kicsit muris!
amugy meg nem a külső számit, hanem maga az ember!!
ahogy olvastam a hozzászólásaidat, elég jó fej, normális lehetsz. akkor meg kit érdekel a külsőd ha mondjuk csunya lennél? de ki mondta hogy az vagy? :)
Kedves Buxa! nem írnál részletesebben a kapcsolatodról? tényleg nem mondhatja meg senki, hogy otthagyd evagy se. nekem is volt már olyan hogy én is elhatároztam, de nem volt bátorságom, csak halogattam, addig amig ő mondta ki hogy ennyi volt.
ha meg szereted, akkor miért nem lehet helyre hozni? ő nem szeret már?
Semmi gond, előttünk már mások földbedöngölték azt, aki felvetette ezt a témát :-DDDD
Bocstok, most kapok észbe hogy ez egy szomorú fórum én meg itt viccelek
Nézd csak meg, 3X megnézték a lapodat :)
Azt pontosan nem tudom, hogy ki és mikor, csak azt, hogy összesen mennyien.
Ha valakit felbosszantok, akkor megszalad a számláló :-)))
A kis cseles! Még sasolja melyik nő mikor nézi :)
Soha ne mond hogy soha.Mert minden mindig változik,ez az élet.És akkor ha neki mennie kell,akkor az azért lesz,hogy helyet adjon egy jobbnak.:)Ez tuti.De ha azt mondod,hogy soha senkit,semmikor akkor te fogsz a legjobban szenvedni mikor mégis betoppan és nem tudod majd megmagyarázni,hogy mi a baj veled,miért nem tudsz megmaradni mellette,mikor mindennél jobban fogsz vágyni rá..SZóval soha ne mondd,hogy soha,és adj esélyt magadnak az életre és egy boldog párkapcsolatra.
Gondűző Géza :D:D:D de a nyafogás sem rossz :D:D:D
végül is ezek is megoldások,sőt A megoldás :)
További ajánlott fórumok: