El fogok neki mondani mindent. Nagy eséllyel kinevet vagy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem olyan mint a százával rohangáló tucat fiúkák akiket vonzónak kellene tartani.
Szerencsés vagy, hogy veled ilyesmi nem fordult elő. Nagyon sz.r érzés a (burkolt) elutasítás amikor semmit nem ártottál Neki úgy bunkóskodik veled.
Az, hogy neked tetszik, nem biztos, hogy más is elájul tőle. Ne legyél ennyire szigorú magaddal, azt látja benned a férfi, amit érzel magad iránt.
Ma reggel, hajnalban néztem a Dundi menyasszonyok megmentői sorozatot.
Olyan amorf némelyik, de csodálkozva néztem ki a fejemből milyen pasija van, aki rajong érte.
Nem egyszerű ismerkedni, de így neki se fogj, hogy nem érdemled meg, tudod, hogy hol a helyed, legalább önmagad ne bántsd!
Neked. Lehet, hogy más másképpen ítéli.
Néha csodálkozom, mikor látom, hogy nők allva pisilnek olyan sztárokért, akit én pl. bottal se piszkálnék meg, szóval a jó pasi fogalma relatív...
Lehet, hogy van valakije ?! Barátnő, feleség...
Mennyit tudsz a magánéletéről ?
Végül nem mertem neki elmondani mert annyira hidegen, sőt inkább barátságtalanul viselkedett (taktika?), hogy megrémisztett. Soha nem viselkedett még így azelőtt.
De igazából érthető ez a hozzáállás. Egy olyan szintű pasi mint Ő joggal veheti személyes sértésnek egy olyan nő közeledését mint én.
Jobb ha elfelejtem ... annak a gondolatát, hogy engem még valaki vonzónak találhat... mert Őt soha nem fogom, bármennyire is ez a célja. De nem is akarok "tetszeni" senkinek. Túl sok volt a pofon, egy idő után bele lehet fáradni ebbe is.
Egyébként az egekben van a pulzusom egész nap, fizikailag is rosszul vagyok. De majd csak lesz valami.
Azért mert "száz" évesen is hiszek a csodában, a mesében. Mert akárhányszor bizonyosodott már be, hogy kuss a nevem, nem tudom elfogadni.
Ha pedig nem mondok el semmit, mindig ott lesz a "mi lett volna ha"
De ezeregyedik pofon már nem lesz.
Kínai közmondás :
" Egy morzsányi idő többet ér, mint egy morzsányi arany."
Az időd az életed !
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a könyvtár Bp-en ahová érdemes elmenni, hogy nagy eséllyel megtalálod amit keresel?
- Megtanultam, hogy nem mindent kell kimondani vagy...
- Szerintetek mennyi eséllyel eshetek teherbe?
- Elpattant érből lehet nagyobb eséllyel embólia?
- Egy ideje az álmaimat kergetem, ma pedig jó eséllyel el is...
- Mekkora eséllyel tudnék Ausztriában elhelyezkedni nyelvtudás nélkül?