Éjszakára be lehet adni köptetőt 3 évesnek? (tudásbázis kérdés)
Este 5 után nem adnám a köptetőt. Ha napi 3x kell, én ébredés után, ebéd után és délután fél5-kor adnám.
Ha reggel ennyire köhög a gyerkőc próbáld a szokásosnál hamarabb ébreszteni fél órával. Hátha megelőzöd a köhögési rohamot, ha még köhögés előtt beadod az első adag gyógyszert.
Esetleg dokihoz is elvihetnéd, lehet valami komolyabb gyógyszer kell.
Aki köptetőt szed, annak estére sem szabad köhögéscsillapítót bevenni, mert attól nem felszakad a slejm, hanem lerakódik...
Napközben lehet bevenni, este meg semmit, hacsak az orvos nem rendelt mást is mellé...
Most elolvastam megint,semmi nincs ráírva, csak hogy szokásos adag 3x 10ml.
Ez egy Naturlandos kakukkfű köptető.Azt se írja milyen időközönként kell beadni.
NE! Este 5 után már nem javasolt!
Van nagyon jó kis krém a hátukra: 3 éves korig a Baby Luuf, 3 éves kortól pedig a Dr. Theiss eukaliptuszos balzsamot használjátok! Nálunk bevált! Jobbulást!
Még a leírásán is rajta van, hogy nem javasolt, mert akkor nem tud aludni, Aki szedi...
Zavarja a nyugodt alvást, ami a gyógyuláshoz fontos...
Szia!
Köptetöt ejszakara senkinek nem ajanlott bevennie.
További ajánlott fórumok:
- Lehet adni 2, 5 éves gyereknek Naturland Elixirium thymi compositum FoNo VII. köptetőt?
- Köhögésre 2, 5 hónapos babának mit lehet adni éjszakára, hogy tudjon aludni? (tudom, hogy orvos, de regel tudom csak vinni)
- Győrben hol lehet megszállni pár éjszakára egy négytagú családnak, nem horribilis összegért?
- Sinupret mellé lehet köptetőt adni?
- Bp-iek segítsetek! A Vigadó tér környékén van valahol olyan parkoló, ahol egy éjszakára ott lehet hagyni a kocsit gond nélkül?
- Hány éves kortól lehet ezt a köptetőt szedni: Elixirium thymi compositum?