Hány éves kortól lehet ezt a köptetőt szedni: Elixirium thymi compositum? (tudásbázis)
Bemásoltam Neked, hátha segít.
3. HOGYAN KELL ALKALMAZNI AZ ELIXIRIUM THYMI COMPOSITUM FONO VII. HUNGARO-GAL KÉSZÍTMÉNYT?
A készítmény szokásos adagja naponta háromszor 10 ml-t bevenni. Az oldatot a mellékelt mérőpohárral kell kimérni.
Felnőtteknek:
ttaaThymiCompositumHUN-e1.tab
Gyermekeknek és serdülőknek (3-15 éves korig):
ttaaThymiCompositumHUN-e2.tab
A kakukkfű elixír (elixirium thymi compositum) sűrűsége kb. 1,1705g/ml.
A kezelés időtartama:
Felnőttek és 12 év feletti serdülők esetében:
Általában öt nap. Azonban ha a tünetek nem javulnak a kezelés egy hete alatt, vagy a kezelés ideje alatt továbbra is fennmaradnak, esetleg rosszabbodnak, orvosi kivizsgálás szükséges.
Gyermekek és serdülők esetében (3-12 éves korig):
A készítmény öt napnál tovább nem alkalmazható.
Szia !
Köszi a választ , de csak egy gyerekem van 3 éves :))
Van gyári csomagolt. És csak 400 forint körül van . Állítólag barátnőm mondta hogy nagyon jó . Én eddig vettem a drága köptetőket és szinte semmit nem ér. Talán ez jobb lesz.
Szia!
Ez a kakukkfű, megnéztem az adatlapod, a 3 és 7 éves gyerekednek simán adhatod már. Hol vetted?? Patikába kimérték, vagy van gyárilag csomagolt is már??
További ajánlott fórumok:
- Kislányom köhög. Köptetőt szed, de éjjelente szinte csillapíthatatlan köhögési rohamai vannak. Hidegpárásítok. Mit csinálnátok?
- Aki adott már a Babájának köptetőt, aminek az íze nem volt borzalmas, írjon légyszi!
- Száraz köhögésre milyen köptetőt ajánlotok ami hatásos is?
- Lehet adni 2, 5 éves gyereknek Naturland Elixirium thymi compositum FoNo VII. köptetőt?
- Sumamed és Elixirium Thymi gyógyszer
- Spiropent szirup melett lehet-e adni Elixirium thymi compositum FoNo VII. Naturland köptetőt?