Éjszakai felriadás 5 éves gyermeknél (beszélgetés)
Én évekig küzdöttem ilyentől. Aztán valahol olvastam a jódozott só káros hatásairól és lecseréltem természetes adalékmentes sóra az otthoni készletünket. Kidobtam sok ízfokozót és én azóta endesen alszom. De ugyanígy remegve ébredtem, olyan volt, mintha meg akarnék fulladni, hevesen vert a szívem.
Szerintem gondold végig az étkezési szokásait is a kisfiúnak, lehet ott lesz a bibi valahol.
Hozzáteszem én 40 éves vagyok... Lehet teljesen más okozza nálatok.
De az étrend váltás nekem sokat segített.
Kezelése: Fel kell ébreszteni a gyereket a roham kezdete előtt kb. 10 perccel, és elterelni a figyelmét. Majd mehet aludni akkortól, amikortól már véget ért volna a roham. Ha pl. 00:00 és 00:15 között vannak a rohamai, akkor 23:50-00:25 között legyen ébren. Pl. beszélgessetek a kisgyerekkel ez idő alatt. Úgyis szeretgetni kell ilyenkor. Aztán majd elmúlik ez. Agyongyógyszerezni nem lenne értelme, mert nem használna. Pszichológushoz lehetne vinni.
Mi is hasonló problémákkal küzdünk 5.5 éves a kisfiam és ő is felriad éjszaka átjön közén az ágyba/ nálunk az édesapja miatt lehet aki 1éven
Millió puszit küldök én am
neked, szeretlek nagyon és boldog
vagyok veled. S ha néha egyszer-
egyszer rosszaságot teszek, akkor
is mindig a te tündéred leszek. keresztül fenyegetett és meg akart ölni minket a jelenlegi párommal és a családommal együtt . Nem rég beszéltem a védőnővel aki pszhiologust ajánl!
Nem történt valami változás az életében? Szerintem is pszichés lehet.
Lehet, hogy nem jön be, de próbálj ki egy kineziológust!
Nekem ez inkább pszichés dolognak tűnik, nem látott esetleg valami olyan témájú mesét/filmet? Beszélt valakivel?
A gyerekek gyakran fantáziálnak olyan dolgokról, amiket ha nem tisztáznak egy felnőttel, akkor alaptalanul félnek.
Próbáld kiszedni belőle, fél-e valamitől.
Lehet, hogy valami vírus mégis elkapta. A köhögés is erre utalhat.
Én mindig rosszakat álmodtam betegen most is nagyon rosszul alszunk, hogy betegek vagyunk.
Jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- 2 éves korú gyermeknek szoktál adni Bolero italporból készült italt? Ugyebár édesítőszerrel készült...
- Van aki ad 2 éves gyermeknek tápszert? Ha igen melyiket?
- A macskakarmolás okozhat gondot 1,5 éves gyermeknél?
- 6 eves fiu szuletesnapi bulijara szeretnek ötleteket kerni, telen a lakasban kb 8-10 gyermeknek!
- Éjszakai felriadásban szenvedők!😴
- Éjszakai felriadás- Pavor nocturnus