6 eves fiu szuletesnapi bulijara szeretnek ötleteket kerni, telen a lakasban kb 8-10 gyermeknek! (beszélgetés)
Szia!
A hétvégén tartottunk mi is ilyet. A tavalyiakból okulva, nagyon rákészültünk. Az a jó, ha semmiféle szabad játékra nem marad idejük. Nekünk szerencsénk volt, mert kb. 1 órára ki tudtuk vinni őket a szabadba (szemközti játszótér), ahol játszottunk velük pl. Benn a bárány, kinn a farkast, láncfogót stb. Úgy érkeztünk a lakásba, hogy egy kincskeresős játékot kezdtünk a postaládánkban, (ha rákeressel a neten, nagyon sok ötletet találsz). Ennek óriási sikere volt. A legutolsó leírás a kertbe vezetett egy tuja alá, ahol egy dobozban kincseket (uv-fényes karkötőket, érmecsokikat találtak). Nagyon tetszett nekik. Utána ételmemóriát játszottunk (kis dobozok alá MM csokigolyókat, gumicukrokat rejtettünk) ez is nagyon bejött. Szerették még a késsel-villával csokievést (régi típusú csomagolásút érdemes venni), ennél dobókocka ment körbe és az bontogathatott, aki éppen hatost dobott. A tortaevést a végére hagytuk. Ja és legalább két felnőtt kell ennyi gyerekre. Érdemes nekik a végén valami búcsúajándékot adni (mi a világítós karkötőkön kívül, gumicukor csomagokat adtunk). Sok sikert!
hát mostmár hallom, sajna nem az igazi
még körül nézek
na találtam egyet, csak valamiért nekem most épp nincs hang a gépen, így nem tudom meghallgatni, de a szájról olvasás alapján azt énekli a kislány, persze nem tudom hogy :)
van még egy ötletem, ill 2
ha akarnak párokat alkotni, akkor tegyék meg, az egyik félnek be kell kötni a szemét, a másiknak hátra kötni a kezét, akinek be van kötve a szeme az etesse a párját lekváros, vagy nutellás kenyérrel. ha nem akarnak párokat alkotni, akkor mindenkinek hátra a kezét, és úgy kell tányérból enni a megkent kenyeret.
Körbe állnak, a kör közepén egy gyerek, be csukott szemmel. Akik a kört alakítják egy tárgyat(labdát)adogatnak egymásnak, közben énekelni kell, hogy:
Megy a labda vándor útra
Egyik kézből, a másikba.
aki tudja meg ne mondja.
Merre van a labda útja.
Csili-csalamádé, cukor csokoládé
Sári hopp! Hej hopp!
Amikor véget ér a dal, akinél van épp a labda a háta mögé dugja, mindenki más is hátra teszi a kezét. A kör közepén álló gyereknek ki kell találni kinél van. Akinél volt azzal cserél.
Azt hogy hogy kell énekelni keresem
Szia!!
Szedtem össze pár ötletet hát ha valamelyik megtetszik:)
-Székfoglalós játék,de párnákkal,így helyet is spórolsz
-Táncolás lufival,amit az orruknál kell megtartani
-Tánc a papírlapon,és egyre kisebb lesz
-Fogj egy játékot ,amit a nyertes hazavihet és csomagold be sokszor,indítsd el a zenét és a gyerekek körbe állnak,ha megállt a zene akkor akinél van a csomag egy réteget levesz róla...és így tovább ,még végül előkerül a játék ,aki leveszi az utolsó papírt is azé lesz!!!
-Derékra kötött madzagon logó ceruzát az üvegbe kell bele ügyeskedni:)
-Csomozós játék:egy valaki kimegy a szobából,a többiek kört alkotnak és elkezdenek begobozodni,átbújnak egymás között,felemelik a kezüket,mint a kaput ,alatta átbújnak,míg végül egy nagy gubanc lesz.....a visszahívott gyereknek kell kicsomóznia...
Azt hiszem ennyi...
Nem ketten leszunk a parommal. Remelem megusszuk! :D
Ez lesz az elsö igazi szulinapi bulija es szeretnem ha jol sikerulne, de mondjuk nem is akarom nagyon elbonyolitani, mert akkor sok a hiazasi esely! :)
Kifeszített madzagra kötött lángos evő verseny?
Ugye nem egyedül leszel 10 gyerekre? Sógornőm is néhány hete rendezett zsúrt, egyedül volt kb ennyi gyerekre, az egyik majdnem kilőtte a saját szemét egy tapadó korongos pisztollyal. :(
Ha lenne majd ho akkor oke, mert ki lehetne menni, de itt minig esik az esö. Sajna! :(
Gondoltam valami kincskeresös? Erröl mit gondoltok?
Hat az sajna nekunk nincs, meg mi svedben elunk igy ehhez kell valami. Itt 2 max 3 ora hosszaig tart egy buli, torta nem igen van (allergia miatt).
Meg igy az idövel is be van korlatozva a jatek.
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Családi házat szeretnék, cseréljünk ötleteket, tippeket, tapasztalatokat!
- Első évfordulóra szeretnék ötleteket!
- Ötleteket szeretnék, gyors, egyszerű, olcsó és finom kajákra...
- Ötleteket szeretnék... Doktoravatásra fiatal férfinak milyen ajándékot vigyek?
- Kisfiam mától ovis. Ötleteket szeretnék tőletek, amivel a holmijait meg tudom védeni a lopásoktól. Köszönöm