Éjszakai ébredés a gyerekhez (beszélgetés)
Bakter akkor tényleg néha igazán felkelhetne.
Egyébként újabban az enyém is a másik oldalára fordul, pedig most megint 3-4 alkalommal be kell menjek a fiamhoz. Tiszta zombi vagyok már.
De nálunk mentségére legyen, hogy kertészként dolgozik egy kastélyban, ami rendezvényközpontként üzemel, rohadt nagy terület, és sok hó esett. :(
mi mindketten az első kis mozdulatára(uk)ra
fenn vagyunk ez 14 éve ösztön!!
mondhatom soha nem vagyok fáradt!!
Éjszaka, ennyit, bár ha én mélyen alszok és esetleg ő fel van akkor megy.
Napközben elvállalja a gyerekeket több órára is.
A vasaláson kívül mindenben segít. :)
Nem lehet hogy olyan munkát végez ami nagyon leszívja? És ennyire fáradt?
két dolog lehetséges: vagy félálomban van és nem is jut el a tudatáig, hogy szóltál, vagy nincs kedve felkelni.
Nálunk se sírhat sokáig a gyerek, igaz nincs kistestvér, de felzörög az alsó szomszéd a radiátoron...
Nálunk volt egy időszak, amikor a Kislányom a foga miatt 16x! is felsírt egy éjszaka. Munka ide vagy oda, nem bírtam hosszútávon. Mivel a Kisasszony nappal is csak 2x fél órát aludt.
Megbeszéltük a Párommal, hogy hajnal 2-ig én kelek a Gyerekhez, utána Ő. Így mind a ketten tudtunk aludni valamennyit összefüggően.
És reggel emlékszik hogy szóltál?
Mert lehet hogy erőszakosabban kell ébreszteni. Persze ezt azért beszéljétek meg előtte. De van olyan hogy valaki annyira mélyen alszik hogy mire felvered, már vissza is értél a gyerektől.
Én meg az ellenkezője vagyok. Külön szobában alszunk a gyerektől, mégis egy nyikkanására már ébren is vagyok :( pedig lehet csak álmában nyöszögött.
Ébrenléti állapotban beszéljétek ezt meg, hogy szeretnéd, ha néha bemenne hozzá.
Pl. nálunk amióta apa is bejár hozzá éjjel, azóta sűrübben alussza át az éjszakát. A víz nem olyan klassz, így nem éri meg felébredni miatta.
Lehet hogy a párod olyan mélyen alszik hogy nem is emlékszik hogy megkérted menjen be?
Szerintetek mit tegyek,hogy ő is segítsen be?
Van,hogy megkérem,menjen már be ő,erre azt mondja,mindjárt,és alszik tovább.Inkább nem vitatkozom,megyek én,mert felébred a sírástól a "nagy".
Az enyém fel szokott kelni. Ha hallja hogy baj van, mert nagyon sír, akkor jön segíteni.
Újabban van hogy ő megy át, leválasztásnál vagyunk, így nagy segítség, hogy megkínálja vízzel, mert ha engem lát tuti hogy cici kéne neki.
De van hogy nem ébred fel, főleg ha nagyon fáradt, és én előbb beérek. Azért neki dolgozni kell, szüksége van az alvásra. Sokszor meg csak megkérdi menjen-e vagy mi legyen.
Az én férjem nem ébred fel a gyerekekhez sohasem.Pedig amikor sírnak arra a holtak is felébrednek.
A ti párotok felébred?Mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Kinek van több esélye a gyerekhez?
- Ha születéskor megnevezem az apát, de ő nem akarja ezt a babát, lesz joga a gyerekhez később?
- Gyakori éjszakai felébredés 15 hónaposnál. Milyen bevált praktikák léteznek?
- Ha hétvégén felhívom a háziorvost akkor is kijönnek a gyerekhez, vagy csak hétköznapokon?
- Hogyan lehet hogy a páromnak joga legyen a gyerekhez és hozzám is?
- 2 évesnél nagyon gyakori (8-10 perces) éjszakai ébredések/felriadások