Ha hétvégén felhívom a háziorvost akkor is kijönnek a gyerekhez, vagy csak hétköznapokon? (tudásbázis)
:)))
Mindenki a legjobbat akarja a gyerekének és ez így jóóóó! :))
Remélem nem lett rosszabbul a kisfiad?!
Köszi a tanácsokat! jajj én nem ugrottam neked, csak mindenki azt hitte abban a topicban, hogy mert feltettem ezt a kérdést, én adom is a kisfiamnak a bolerot. :-)
De a teát szoktam neki adni és a gyümileveket is. Cappy, Kubu. ;)
Örülök, hogy sikerült vele beszélned, legalább megnyugodtál. Ha lázas lesz - lázcsillapító, holnap orvos.
Nekem a lányom a lándzsás utifűtől kiütéses lett.Előtte sem és azóta sem volt semmire allergiás.
Ha megissza a teát adj neki, illetve sok folyadékot. A Cebion jó.
Örülök, hogy hallgattál rám, azután , hogy a Bolero italpors topicban úgy nekem ugrottál.:))
Ne izgulj, az orvosok hozzá vannak szokva az aggódós anyukákhoz. Mi az első babánknál éjszaka közepén is felhívtuk - akkor sem haragudott.
Igaz nekünk választott orvosunk van - nem véletlenül:))))
Én mindig szoktam mondani, hogy tudom, hogy hétvége van és elnézést a zavarásért, de én annyira aggódom, ne tessék haragudni stb...
Mit tegyek, hogy...
Már a 2. gyerekemmel járunk hozzá, ismer és tudja, hpyg mennyire meg tudok ijedni.
Köszi, megpróbálom. De mit mondjak? Még sosem hívtam ki háziorvost. Hogy most ki tud e jönni, mert ez és ez a baja a kisfiamnak? Vagy mi? Persze először elnézést kérek a zavarásért...! :-D
Most biztosan hülyének néztek de még nem volt erre szükség és hétköznap könnyebben menne.
Telefonálj. Sokat nem veszíthetsz.
Ha ezt megtetted, lehet tovább gondolkodni. 8 óra elmúlt, szerintem simán hívhatod.
Hát én tuti felhívnám a háziorovost. Ha be van kapcsolva, akkor szerintem nem zavarod.
Hogy az ügyelet ilyen panaszokra kijön-e? Háááá?
Ezekkel a panszokkal simán meg lehet várni a rendelési időt.
És ha meg van adva a doktornő mobilja is? Mert az is fel van tüntetve a névjegy kártyáján. De nem tudom, hogy illetlenség e ilyenkor zavarni? Bár lehet ki is van kapcsolva ilyenkor a mobilja...
És amúgy szerintetek kijönne az ügyelet akkor is ha a gyereknek nincs láza sem? Annyi, hogy szinte egész este nem aludtunk mert el van dugulva az orra napközben folyik is neki, néha köhög is. Nemrég volt begyulladva kicsit a torka, de a héten fogyott el a gyógyszer amit szedett rá mert akkor láza is volt...! Remélem nem a torka lesz megint. Segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Hogy reagálnátok erre a nem hétköznapi kijelentésre ?
- Mennyit foglalkozik a párod a gyerek(ek)kel egy átlagos hétköznap és hétvégén? Segít a gyerek(ek) körüli teendőkben?