Együtt maradnátok egy pasival, aki rendszeresen túl korán megy el az együttlétek során? (beszélgetés)
Igaz-igaz.
Vidéken lakom, most csak erre asszociáltam.
Nem tudom hogy bírták amúgy a nagy alkoholisták a kocsmabezárást..
Nem csak késdobálók vannak ám.
Míg működött mellettünk az egyetem, szívesen kocsmáztunk az ifjakkal, nagyon jó beszélgetések kerekedtek ki.
Társaság miatt..?
Hát.. jobb társaságot is el tudok képzelni, mint a kocsmába járókat..
Úgy tűnik, nem az a gond, hogy a párod hamar befejezi, hanem hogy neked nem jó.
Szokott orgazmusod lenni? Akár az előjáték során?
Vagy közben?
Vagy utána, miután ő elment?
A világ nem igazságos, de szebb, mióta létezik fogamzásgátlás.
Én nem kombinálok, hanem dugok egy jót. Egy jót, ha már teszem, nem bohockoog fiatalokkal, akik nem tudják, hova kell tenni a mit. Én is voltam kezdő, akkor azon a pályán játszottam.
Ilyen női kommentek láttán érzem mégiscsak igazságos a világunk. Sokszor azt gondolom jóval több a gáz férfi mint a gáz nő. Néha sajnálom is a másik nemet, de ez a fórum azt mutatja a nőknél is brutális a helyzet...
Szerintem olvasd el mit írtam, és ne azon kombinálj milyen lehetek.
Mindegy, hogy 1 vagy 10 perc?
Te szerintem még soha elegitettel ki nőt.
Ha emiatt azon gondolkodsz elhagyod, akkor nem lehet túl mély a kapcsolat nyugodtan elhagyhatod.
Egy normális kapcsolatban lehet segíteni ezen is. Nem csak farka van a férfinek ugye. Az ok pedig lehet sokféle. Egyszerűen érzékenyebb ott lent, amiről nem tehet. Vagy túl jó nő vagy, amiről szintén nem tehet. Lehet pszichés okai is stb. + eleve a férfiak evolúciósan arra vannak programozva, hogy hamar befejezzék.
De szerintem egy normális értékrendű kapcsolatban enyhén szólva másodlagos, hogy a pasi 1 perc vagy 10 perc alatt megy el. Volt olyan párom akinek a nőgyógyászati gondjai miatt bizonyos dolgokat nem tudtunk csinálni. Nem rúgtam ki emiatt. Egy ember jóval több ennél...
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Pontozzuk az esti hangulatot, együttlétet 5-tuti :) 1-nagyon karcsú :(
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?