Egyoldalú szerződésmódosítás OTP részéről! Mit lehet tenni? (tudásbázis kérdés)
:( ííí...OK., várom!
Szerintem is lépjetek, a szerződésszegés mint önmaga büntetendő kárPÓTLÁSsal, mivel eltértek, erre "fel", nem arra fel, hogy ért-e kár.
Puszika!
Köszi! Azt hiszem lépni fogunk mert igazunk van! Van pénzünk de mégsincs!
Írhatnál, majd én is írok. A lányomék szegények is szívnak, de majd megírom priviben!
Puszi
Köszönöm, kedves vagy! :))) Jól vagyunk, csak több, mint egy hónapja köhögünk. :(
Ti? Férjed, lányod, és Te? Minden rendben? Persze priviben :)
Így van. De ha nem ért kár, egyszerűen akkor is lehetne indítani egy kárpótlási pert. Annyiban hagyni ne hagyd az biztos, ha ráérsz esetleg, akkor a legközelebbi Bíróságon felvilágosítanak.
:)
Ági!
Egyébként jól vagytok? Gyönyörű kislányod?
Puszi
Gabi
Attól függetlenül, hogy letelik a 90 nap vagy sem, simán kérhetnétek kárPÓTLÁST! (Nem kártérítést.)
Kártérítést akkor kérhetnétek, ha valamilyen kár ért titeket 3 hónapon belül.
Az a baj, hogy volt már gondunk az OTP-vel. Ha Te később fizetsz be valamit akkor késedelmi kamat!!!!
Kifizettük a lakást, hogy ne legyen rajta jelzálog - mert alakarjuk adni - de a következő hónapban levonták a tőrlesztőrészletet. 3 hónap múlva utalták vissza persze kamat nélkül.
Nekem még semmi problémám nem volt velük, egyébként más bank is ilyen.
Ráadásul nem a legszemetebb, meg lehet nézni pl. a Providentet............
Én szeretem az OTP-t :)
Az OTP a világ leg inkorrektebb,legszarabb bankja.Eltartási szerződéssel hozzájutottunk egy 2 milliós betétkönyvhöz,és az úristennek sem akarják kifizetni.2éve pereskedünk,nyertünk is,de mégsem!Egy egész aprócska formai hiba miatt a tartási szerződésben, csak öröklés szerint akarnak fizetni.De az örökösök is mi lennénk!!Húzza az időt,mert a rangeteg kamatot beszedi attól akinek kiadta,nekünk meg a végén csak a mindenkor hatályos kamat lenne.Senkiházi banda.
De bezzeg ha ők adnak személyi kölcsönt,csak drága kártyával,amivel 1000ft egy tranzakció.Tiszta uzsorakölcsön.Szerződés?Ha neki úgy tetszik,módosítja és kész!
Mit lehet tenni, ha az OTP egyoldalúan módosítja a szerződést!
Befektetési jegyről van szó! Amikor megvásároltuk akkor benne volt a szerződésben, hogy bármikor hozzáférünk. Erre az OTP novemberben módosította, hogy csak 90 munkanapon belül vehetjük ki a pénzt. Erről semmilyen értesítést nem kaptunk, amit az ügyintéző is elismert. Mit lehet ilyenkor tenni?
További ajánlott fórumok:
- Felmondási idő szerződés szerint 1 hónap. Hogyan lehetne minél hamarabb lelépni a munkahelyről?
- Elmű-nél új szerződéskötés esetén, van lehetőség méltányosságot kérni a magas költség csökkentésére?
- Telekom hűségszerződés felmondása műszaki problémák miatt lehetséges?
- Adásvételi szerződés nélkül, hogyan lehet bizonyítani, hogy valami már nincs az én tulajdonomban?
- A zepter-bioptron szerződést nem lehet visszamondani?
- Albérlőm el van maradva a közüzemi számlákkal, kb.300000 Ft-tal. Mit lehet tenni? A szolgáltatókkal én vagyok szerződésben.