A zepter-bioptron szerződést nem lehet visszamondani? (tudásbázis kérdés)
Gratula! Remélem, egyre többen állnak majd a sarkukra. Átkozhatják az ilyen cégek az internet terjedését, akárcsak a szcientológusok. =)
Kiszúrnak nemcsak a vevőkkel, a saját ügynökeikkel is.
megtaláltam a fogyasztóvédelmet, pont ezért perelte be juniusban a z.céget,mert tisztességtelen a szerződés. happy-end!
sem dátum,sem cégszerű aláirás nincs a szerződésen.ez a mákom. köszi,hogy segitőkészek voltatok!üdv.mindenkinek!ircsi
jól meg kell gondolni hogy mit ír alá az ember, ez az egyik, a másik pedig hogy van visszalépési lehetőség 8 napon belüli, és lehet máshogy is, de ezt nem publikálják túl:)
ja és az se mindegy hogy milyen ember akinél megveszed, van aki segitőkész, emberséges és ha gondod van akkor is segiti elintézni, mégha neki kára is van belőle.
meg van aki fenyegetőzik ha le akarod mondani, vagy problémád van:(
Kolléganőm (a bolond) szintén rendelt egyet, és nem engedték neki, hogy visszamondja. Mindenfélével fenyegették, aminek az volt a lényege, hogy a több száz ezer forint értékű, át nem vett dologért is be akartak rajta hajtani majdnem 100 ezret.
Mondtuk, hogy jelentse fel őket, de nem tette.
Na az ilyenek miatt tudnak megélni!
Fenyő Márta a feltaláló. A Zepter csinált belőle üzletet.
Tudnám mi olyan nagy találmány egy halogén izzón és egy brewster-polarizátoron? Meg hogy mi kerül benne többszázezer forintba?
egy fizikus nő találta fel, nagyon sok mindent kutatnak még, most egy poláriumon dolgoznak.
szoláriumhoz hasonló gépet készitettek, csak nem barnit hanem olyan fényt bocsát ki mint a lámpa, nagy reményeket füznek hozzá
Az ügyintéző hajt csak a 10%ára.:)
Nem kell vele foglalkozni, csak remeg a pénzéért.:D
A nagymamámat is behúzták ezzel.
1000baja van,de egyikre sem volt neki jó,tehát kidobott egy valag pénzt az ablakon,és semmi haszna,csak porolhatja:(
Vissza lehet mondani!
8 munkanapig minden költség nélkül, ez a szerződés hátulján van. De az is, ha ezt meghaladóan akar valaki visszalépni, akkor kötbért köteles fizetni. Szóval, ha benne vagy a 8 munkanapban, nem kerül semmibe.
a kisebb 120ezer most
300e a közepes
500e a nagy most
Úgy hallottam, hogy lehet kölcsönözni is, és akkor nem kell megvenni.
Egyébként tényleg ne vedd át és el van intézve. Nem tudnak mit csinálni, legfeljebb csak bosszankodnak, hogy egy kuncsafttal kevesebb.
Na de ha csak hitelre tudtad megvenni... minek kötöttél szerződést?
Tényleg nem értem, bocsi.
mi áll a szerződésben?
a fenyegetőzéssel ne törődj, nekik az a dolguk.
További ajánlott fórumok:
- Felmondási idő szerződés szerint 1 hónap. Hogyan lehetne minél hamarabb lelépni a munkahelyről?
- Elmű-nél új szerződéskötés esetén, van lehetőség méltányosságot kérni a magas költség csökkentésére?
- Telekom hűségszerződés felmondása műszaki problémák miatt lehetséges?
- Adásvételi szerződés nélkül, hogyan lehet bizonyítani, hogy valami már nincs az én tulajdonomban?
- Albérlőm el van maradva a közüzemi számlákkal, kb.300000 Ft-tal. Mit lehet tenni? A szolgáltatókkal én vagyok szerződésben.
- Nincs meg se az előfizetői szerződés sem a jótállási jegy de elromlott a telefon!Lehet valamit tenni, mert még van rajta garancia!?