Egyike voltam a 200 szerencsés kiválasztottnak (beszélgetés)
Sajnos, igen :(
Nekem egy hormon probléma okozta...és már annak örültem mikor végre rájöttek mitől kezdtem hízni,hogy megállt....majd lassan lekúszott 10 kg. Még mindig kellene fogynom.
Köszönöm a biztatást, jól esik! Szeretnék még fogyni, de nem mindenáron, ha sikerül megtartanom a jelenlegi súlyom az már szuper!Olyan furcsa dolog ez, amikor híztam, néhány kiló után a környezetem rögtön rázendített és szinte mindennapos volt a kérdés: "Híztál?" Gyűlölöm ezt a szót! Most, hogy leadtam 13 kg-t szinte senkit nem izgat, nem mondogatják:"Fogytál?"- pedig néha jól esne!
Neked is vannak súlyproblémáid?
Gratulálok, ez nagyon szép eredmény!
Vigyázz Magadra, ne bűnözz...amit elértél ne hagyd már, hogy visszajöjjön.
Az normális dolog, hogy egy időre stagnál a súlyod, majd tovább olvad. :) ..bár nem tudom kell-e egyáltalán még, hogy menjen le rólad kg.
Szia!
Látom vagy nem voltak, vagy nem vették észre a fórumodat.
Azért beszélhetnél róla, mit ettél naponta, mozogtál-e mellette amit esetleg előtte nem stb. Tehát hogyan telt abban a hónapban 1-1 napod?
Sziasztok!
Keresem azokat, akik résztvettek 2010. februárjában és márciusában az egyik ételszállító cég ingyenes fogyókurájában.Kíváncsi vagyok, hogy ennyi idő elteltével sikerült-e megőrizni a mérlegelésig elért súlyt, és ki hogyan folytatta - folytatja tovább a zsírégetést?
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap JÓ SZERENCSÉT!
- A kiválasztott - Beszélgessünk Uri Gellerről és műsoráról
- Te viccnek tudnád azt venni, ha a párod azt mondja neked: Te szerencsétlen!
- Komolyan csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
- Hogyan tartsuk meg a kiválasztott pasit tartósan, avagy hogyan menjünk férjhez? :)
- Reménykedem Suhajda Szilárd szerencsés visszaérkezésében.