Egyik mellemben nem termelődik tejcsi, ezért óriási a méretkülönbség a két mellem között. Volt más is így? Lesznek még valaha egyformák? (beszélgetés)
Hát, én egyébként is szégyenlős vagyok, most meg főleg.
Örülök, hogy téged annyira nem zavar, de engem baromira zavar. Mert mondjuk nem találok még egy fürdőruhát se magamra:( Akkor most mit csináljak?
Nekem mindig is nagyobb volt a jobb,szoptatás alatt 2x annyi tej volt benne mint a balban.Mostmár napi 2-3 alkalommal szopizik csak fiam,tej szinte semmi.Azt írják a szakik 1 év kell mire visszaépül a szövet a szoptatás abbahagyása után.Már nagyjából visszatért a mérete az eredetire,az állaga...hát...reménykedem az 1 évben :)
Kicsit zavaró,hogy nem lehet normálisan melltartót venni,mert ami az egyikre jó,abban a másik elveszik :S
Öltözködés -strand szempontjából én nem foglalkozom vele,a páromén kívül senki véleménye nem érdekel ebben...
El sem tudom képzelni,hogy azért ne menjek strandra,mert talán esetleg valaki ránéz és grimaszol vagy valami :) az életben nem látom őket többet,és még én feszengjek miattuk??
Nem akarok senkit sem idegesiten se bosszantani .De sajnos az én sorsom ezt adta nekem egy mérettel nagyobb a bal.Nem vészes de akkor is szemmel látható .Ruhában is .
Nekem ez is jó ha teszik nem nem kötelezö senkinek sem nézegetni .Én elfogadtam magam igy.
Strandra? Na oda én sem! De még a pólóimat is meg kell válogatnom, illetve alá a melltartókat:(
Tök kellemetlen. Az egyik oldal elfogadható, sosem voltam túl cicis, a másik oldalon meg nincs semmi. :(
Én fejem, fejtem és még se lett akkora mint a bal.
Ne idegesíts, hogy így marad:(((
Szia.
Az az oldalt kell fejni egyre többet hogy egyforam méretü legyen .Ez kicsit furcsán hangzott bocsi.
Sajnos én is igy jártam .Nekem igy is maradt .
További ajánlott fórumok:
- Pest megyében kit érdemes felkeresni a mellemben lévő cisztával?
- Ma voltam ultrahangos mellvizsgálaton és nagyon megijedtem, mivel mindkét mellemben talált csomót
- A minipillek egyformák? Ha az egyik nem vált be a másik sem fog?
- RH negativos kismamáknál ha ellenanyag termelődik a szervezetben mi történhet?Volt már vkinek, mik a tapasztalatok és teendők ez esetben?
- Rh negatív vagyok, második terhességemnél termelődik ellenanyag. Volt már valaki így?
- Az egyik mellemben nagyobb csomó van. A bioptron lámpa segít ennek megszüntetésében?