A minipillek egyformák? Ha az egyik nem vált be a másik sem fog? (tudásbázis)
Én is a cerazettével kezdtem aztán ráálltam az azáliára,mintha az jobb lett volna, vagy csak addigra megszokta a szervezetem. Végülis a mellékhatások elmúltak amik a kezdetekkor voltak.
Szóval kitartás, lehet jó lesz az 1-2 hónap multán.
az, hogy nekem nem vált be nem kell, hogy eltántorítson téded. Nagyon jó dolog és állítólag sokan vannak akik boldogan használják évekig.
Egyszerűen 2 hónap után kilökődött.
De van egy ezzel kapcsolatos fórum, nagyon sokmindent megtudhatsz onnan. Az sem mellékes, hogy vannak akik jobban értenek is hozzá.
Sajnos én nem tudok Neked segíteni, de Te segíthetnél nekem. Én most gondolkodom a hormonos spirálon. Elárulnád, hogy mivel fáztál rá? Miért nem vált be nálad?
Előre is köszi!
Szia!
Ezek alacsony hormontartalmú gyógyszerek.De nem sok fajta van belőlük amiket szoptatás alatt lehet szedni.Ha nem válik be keress már módszert.Vannak a kúpok vagy a hüvely gyűrű.
ja, azt hittem én írtam rosszul
azokról a fogamzásgátlókról szeretnék infót gyüjteni amiket lehet szedni szoptatás alatt.
igen
rosszul írtam? nem akartam márkanevet írni
További ajánlott fórumok:
- Az egyik szó utolsó magánhangzója a másik szó elsője
- 3 betűs! Juss el az EGYIK SZÓBÓL A MÁSIKIG úgy, hogy mindig CSAK EGY BETŰT CSERÉLSZ ki!
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Kinek mi a tapasztalata: hogyan működik, ha a párjával azonos vallású, vagy egyikőjüknek van, másiknak nincs vallása? (Csak akit érint)
- Damu kontra Stohl szerinted nem fura, hogy az egyik kapott 5 hónapot..a másik meg éveket?
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...