Az egyik mellemben nagyobb csomó van. A bioptron lámpa segít ennek megszüntetésében? (beszélgetés)
most ezzel a kérdéseddel magadat akarod megnyugtatni, hogy nincs semmi bajod, vagy csak megerősítést szeretnél, hogy menj már orvoshoz???!!
Persze, hogy orvos, még ha semmi baj, akkor is, de inkább Ő mondja rá az áment, minthogy ne adj'Isten késő legyen :(
húzzatok el holnap az ORVOSHOZ!!!!!!
biotron lámpa jó erre-arra, de ha ez gyulladás, akkor nem hiszem, hogy még plusszban melegíteni kellene :(
mert ez egy kicsit melegít is, ha jól tudom :)
Egyetértek!
A Bioptron lámpádat hagyd meg pattanás vagy seb kezelésére.
lehetséges, hogy tejmirigy gyulladásod van! Amit az orvos nagyon gyorsan és hatásosan tud kezelni! Menj orvoshoz, amíg nem lesz nagyobb a baj!
(Nálam is volt annak idején, amitől teljesen elkeseredtem, de krém és vitamint kaptam, azt hiszem A vitamint vagy E-t már nem tudom)
hát persze. és az orrodat is tisztícccccsa...
basszus, komolyan nem értem az ilyet. miért nem mész orvoshoz??????????????
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?